Co kupić będąc miłośnikiem motoryzacji
Gibsong napisał(a):10 tys rocznie
przebiegi? Czy tyle na paliwo?
to jesli to ma byc auto do szybkiej jazdy a i jednoczesnie wygodne i pojemne to tylko i wylacznie to
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6110679
za ta cene nie bedzie nic szybszego i wygodniejszego no i z klasa

za ta cene nie bedzie nic szybszego i wygodniejszego no i z klasa
praktycznie wszystko kręci się wokół Lancii , Saabów i Volvo, Mam już RWD jedyny sensowny szybki wybór to chyba E36 325 lub lepiej 328i coupe. Fajnie się jeździ, można auto prowokować do różnych swawoli na drodze ale nie chciałbym żeby przy wyprzedzaniu na mokrym nagle wyspinował przy ca 200 HP RWD
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong napisał(a):praktycznie wszystko kręci się wokół Lancii , Saabów i Volvo, Mam już RWD jedyny sensowny szybki wybór to chyba E36 325 lub lepiej 328i coupe...
Gibsong napisał(a):...raczej celuję w auta niedoceniane.
Nie pasuje mi tu BMW
- Od: 27 maja 2008, 22:18
- Auto: Accord Tourer 2.0 Exe '08 VIII
Podłączę się trochę do tematu
Upatrzyłem sobie takie cudo
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7277179
Jest to Mitsubishi Colt z napędem na 4 łapki
Zna ktoś ten model ?
Jaki to jest napęd ? stały / dołączany / jakie proporcje przód-tył ?
No i ten silnik. 113 koni z 1,6 ? to ma turbo ?
Ostatnio się przejechałem starą Toyotą Starlet sprowadzoną z Anglii.
Silniczek 1,3 Turbo coś koło 150 km
i zastanawiam się teraz nad kupnem jakiegoś małego autka z potencjałem do jazdy po mieście i na różne wygłupy 
Upatrzyłem sobie takie cudo

Jest to Mitsubishi Colt z napędem na 4 łapki
Zna ktoś ten model ?
Jaki to jest napęd ? stały / dołączany / jakie proporcje przód-tył ?
No i ten silnik. 113 koni z 1,6 ? to ma turbo ?
Ostatnio się przejechałem starą Toyotą Starlet sprowadzoną z Anglii.
Silniczek 1,3 Turbo coś koło 150 km
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
1.6 – 113 KM to standardowe 1.6 w tym modelu, dośc wysoko biorące N/A, co do napędu to nie mam pojęcia ale nie spodziewałbym się tam stałego, raczej klasycznie wiskotyczne sprzęgło.
Toyota Starlet Glanza one miały chyba 135 KM w serii – ciekawostka że komp miał 2 programy słabszy i mocniejszy do wyboru manualnie. Niestety tylko wersje wyspiarskie, ale daje radę przełożyć.
Toyota Starlet Glanza one miały chyba 135 KM w serii – ciekawostka że komp miał 2 programy słabszy i mocniejszy do wyboru manualnie. Niestety tylko wersje wyspiarskie, ale daje radę przełożyć.
Stała pod ścianą prężąc kakao
:) mx-3, 323F BA, M6 GG ASpec, Seat Ibiza
Nie miałbym odwagi, swego czasu Renault 21 było według Dekry najbardziej awaryjnym autem świata...
Bez zbędnych sympatii, Coupe według mnie – w porównaniu do konkurencyjnych samochodów sportowych tej klasy – jest naprawdę nieźle zmontowanym, względnie bezawaryjnym samochodem. Ma świetne hamulce, fajne zawieszenie, a jakość wykończenia jest lepsza niż Fordów czy Opli. Ta zielona Lancia z rudą skórą... BAJKA!
ravo napisał(a):(...) aaa i Xionic nie mial racji, ze pierwsza rzecza jaka sie zepsuje to magneti mareli, jak juz sie cos psuje to tylko elektryka i to niemiecka bo wszystko jest bosha nawet IC jest niemiecki
Wiem jedno, jedni sie smieja z niego a ja bede go zawsze wspominal, bo jest co opowiadac i wspominac
Bez zbędnych sympatii, Coupe według mnie – w porównaniu do konkurencyjnych samochodów sportowych tej klasy – jest naprawdę nieźle zmontowanym, względnie bezawaryjnym samochodem. Ma świetne hamulce, fajne zawieszenie, a jakość wykończenia jest lepsza niż Fordów czy Opli. Ta zielona Lancia z rudą skórą... BAJKA!
nie zmienia to faktu że zapewnia dobrą zabawę na poziomie 200 SX a potem chyba długo nic.
Nie zapominaj o Królowej Drifftu- RX 7FD
ravo Co do Boscha we Włoskich autach zgadzam się -np. w 2,5V6 AR przepływki Boscha wytrzymują ok. 60kkm

Coś pisałes o saabie. Polecam tego z linka. Nie jeździ, on lata
Ale napęd przedni. Fura wielka, klasyk.