co wam sie zepsuło w mazdach w czasie ost. "przymrozków"?
kolejna dziwna rzecz.. jak odpuscily mrozy i sniegi, w koncu postanowilem troszke rozruszac autko i co sie okazalo... od 4 do 5tyś obrotów zamiast zrywnie przyspieszać jak to miało miejsce do tej pory coś jakby trzyma moc i i dopero od 5tyś z kawałekiem znowu rwie do przodu 
U mnie przy -20 nie działał centralny zamek w tylnych drzwiach. Co ciekawsze nawet ręcznie nie dawał się odblokować.
Akumulator się kończy ale tą zimę powinien przetrwać.
Pozatym wsio ok..
Akumulator się kończy ale tą zimę powinien przetrwać.
Pozatym wsio ok..
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6
poprzednie auto : XEDOS 9
poprzednie auto : XEDOS 9
- Od: 18 paź 2005, 18:48
- Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.
Dzisiaj kolega zasugerował mi ciekawą metodę odmrażania zamków.
Potraktować go ciepłym moczem, znaczy olać, dosłownie ..... lub w przenośni.
Obie metody niezwykle skuteczne choć bardzo.... alternatywne
Potraktować go ciepłym moczem, znaczy olać, dosłownie ..... lub w przenośni.
Obie metody niezwykle skuteczne choć bardzo.... alternatywne
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Przez te mrozy temperatura skacze od czasu do czasu i tak samo obroty sobie fajują pomiedzy 800 a 1500obr. Na koniec miesiąca jade do Katowic do serwisu "Mazda Dyda" czy cos takiego i wtedy okaze sie czy to skutki zimy ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 13 lut 2006, 05:21
- Auto: 626 GE kiedyś/ teraz
Avensis T25
A mi padła pompa paliwa. Przestała podawać odpowiednie ciśnienie. Ale przy okazji zmieniłem olej, PWN i tylny stabilizator. Przegląd moja Magda przeszła bez zająknięcia z bardzo dobrymi osiągami. To mnie cieszy.
V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
sywiza napisał(a):A mi padła pompa paliwa
nawet nie pytaj ile kosztuje nowa oryginalna

mi wykopyrtły sie teleskopki od tylniej klapy bagaznika (klapa spada mi teraz na leb) oraz wysypuje sie silniczek od tylniej wycieraczki (ledwo kręci
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Mi wysiadł ostatnio wentylator od chłodnicy, po tym jak napchało mi się tam śniegu podczas przedzierania się przez wtorkowe zaspy.Nie wiem czy spalił się silniczek, czy jest jakiś dodatkowy bezpiecznik od tego 
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
HELLO
Puhcio raczej kasacja!! nie ma sensu nic robic za duzo robotu a jak ma bokiem jezdic to po co
(chociaz i taka madzia bym jezdzil)
a wina bajer0 byla policjanta ktory przywalil we mnie asterka z predkoscia (wg drogowki) ok 90km/h. Tydzien w szpitalu i ciesze ze tylko tyle i ze w ogole lezalem w nim a nie gdzie indziej!!
Puhcio raczej kasacja!! nie ma sensu nic robic za duzo robotu a jak ma bokiem jezdic to po co

a wina bajer0 byla policjanta ktory przywalil we mnie asterka z predkoscia (wg drogowki) ok 90km/h. Tydzien w szpitalu i ciesze ze tylko tyle i ze w ogole lezalem w nim a nie gdzie indziej!!
... JAZDA NA MAZDA ...
- Od: 4 paź 2005, 22:46
- Auto: MB 300SE
Ja pierdziu.... no to szczescie w nieszczesciu.... szkoda taki pomaranczowy rodzynek
Mam nadzieje, ze raz dwa dojdziesz do siebie i kupisz inna Mazdeczke – koniecznie tez pomaranczowa
Mam nadzieje, ze raz dwa dojdziesz do siebie i kupisz inna Mazdeczke – koniecznie tez pomaranczowa
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Ja pierdziu.... no to szczescie w nieszczesciu.... szkoda taki pomaranczowy rodzynek
hehehe juz mam planik!!! poinformuje o efektach!!
... JAZDA NA MAZDA ...
- Od: 4 paź 2005, 22:46
- Auto: MB 300SE

jestem jak zwykle niewinny
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
osz w morde.... wyglada nieciekawie
Kult – Park23
Kult – Park23
Grzyby napisał(a):nightcomer – to już się pogubiłem![]()
Myślałem że tył masz walnięty (parking z babką)??
niee... to o czym mówisz jest starsza sprawą.
a to na obrazku jest z 13.02.
jest już pieniądz z OC sprawcy albo będzie na dniach.
OT:
bajer0 [tiiit] text w podpisie
bajer0 [tiiit] text w podpisie