przestroga dla szalejących na trasie
ja swoją mazdę jupiłem dla kształtów nie silnika. Mając 1.6 nie za dużo można ale ten kształt.... Ja biedny uczeń jestem, bałem sie ile taki v6 mógłby mi palić więc wyszło 16V zamiast V6
Teraz trochę załuje....
"Towarzysze pomożecie?"
"Pomożemy!!
"
"Pomożemy!!

- Od: 9 kwi 2005, 13:25
- Auto: Mazda MX-3 93r 1.6 16v
Jesli chodzi o mandaty to jak sie ostatnio nic nie zminilo to podona maja gorna bariere 5000 PLN. 2 lata temu jechalem sobie po miescie i wqrwil mnie jakis Mundek co mi na zderzaku siedzial wiec stwierdzilem ze lykne ticusia i malca przede mna i lycha do przodu. Okazalo sie ze kolo Mundkiem zrobil ten sam manewr i... zatrzymal mnie 100m dalej. Wyprzedzanie na skrzyzowaniu, przejsciu dla pieszych i podwojnej ciaglej oraz przekroczenie predkosci (80 na 40). Werdykt
1000 PLN oraz 10 pkt. Panowie jezdzacy w Mondeo w Legnicy (DL 05136 – kolor burak) sa nieublagalni niestety.
Mazda 323F 1.6 16V '93
Ford Scorpio 2.4 V6 '89 GL
- Od: 30 mar 2005, 22:31
- Auto: 323 F '93 1.6 16V
Panowie w niebieskich koszulach chyba mają słabość do Mondeo. Uwaga dla bywających w okolicach miasta Świętej Wieży: kręci się tu kilka cywilnych bryk. Ja najczęściej spotykam granatowe mondeo. Jak następnym razem ich spotkam to zapisze numery blach. Przeważnie czatują na trasie A-1 w okoicach dwóch Mc Drive'wów (blisko Tesco). Panowie nie są skorzy do ugody... 
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
Bakajoko napisał(a):wyprzedziła mnie Vectra GTS ( suneła jakieś 200) otworzyła się szybka pasażera i moim oczom ukazał się lizaczek policyjny
Jasne, przy 200km/h policjanci otworzyli okno wystawili pewnie jeszcze lizak...
Dla mnie to sciema.
Próbowałeś kiedys otworzyć okno przy 200km/h?
Wielkość Tego podpisu była niezgodna z regulaminem #img]http://i21.photobucket.com/albums/b289/Yoshi3/logo1.jpg[/img]
- Od: 15 sty 2004, 08:58
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5V6 2001
A u nas śmigają takim autem.
http://www.autovelox.net/altri-sistemi.html
Ciekawe czy znalazłby się jakiś śmiałek coby im się postawił.
Tylko nasówa mi się pytanie , czy umią tym jeździć.
Myśle że nie będą próbowali wystawiać "lizaka"przy 300km/h.

http://www.autovelox.net/altri-sistemi.html
Ciekawe czy znalazłby się jakiś śmiałek coby im się postawił.

Myśle że nie będą próbowali wystawiać "lizaka"przy 300km/h.

W oczekiwaniu na nowy podpis...
Jasne ze przy 200 km/h sie da wystawic lizak. Rozpedzcie sie i sprobujcie. Mnie cywile zatrzymali przy prawie 215 km/h w ten sam sposob (zamiast lizaka swiecaca palka). Testowalem BMW 525 tds a oni podpuszczali mnie Passatem 2.0 16V. I niestety zatrzymali. Wystarczyl na szczescie J.Walker i po temacie. Pozdrawiam goraco panow policjantow
A niemialbym juz prawka wtedy 
Mazda 323F 1.6 16V '93
- Od: 30 mar 2005, 22:31
- Auto: 323 F '93 1.6 16V
No to też potwierdzę, że przy takiej prędkości (jechałem autkiem innym niż w profilu), zobaczyłem wysuwającą się przez otwarte okno "świecącą pałę". Po półodzinnych negocjacjach obie strony ustaliły zadowalające warunki i rozeszły się w zgodzie. Oni jechali bardzo odpieprzoną vectrą GTS i – uwaga – kamerkę mieli ukrytą gdzieś w grillu.
Peteros
- Od: 23 cze 2004, 14:44
- Auto: M6CR '07 i BG '91
widzę, że już część z was zauważyła jak policyjne śmiecie nauczyły się prowokować... jedziesz sobie spokojnie środkowym pasem, oni za tobą... jak tylko zabierasz się do wyprzedzania czegoś, to zaraz ścierwo wskakuje ci na 5 m za tylny zderzak... jak nie wiesz o co chodzi to przyspieszysz, żeby szybciej przepuścić...
a tak przy okazji zlotu w maju... na słowacji widziałem radar w białej skodzie fabii kombi. ciekawe jak tym zatrzymają np. moją mazdę... z pewnością nie na nasz polski kozacki sposób.
a tak przy okazji zlotu w maju... na słowacji widziałem radar w białej skodzie fabii kombi. ciekawe jak tym zatrzymają np. moją mazdę... z pewnością nie na nasz polski kozacki sposób.
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
To powiem wam, że mnie zatrzymali parę lat temu w Hradec Kralowe Felicią. Przejechałem skrzyżowanie na głębokim pomarańczowym i po paru minutach zajechała mi drogę biała Fela z napisem stop na tylnej klapie, który zapalił się na czerwono. 800 koron "na pokutu", żadnych negocjacji. Rozstaliśmy się przy bankomacie.
Peteros
- Od: 23 cze 2004, 14:44
- Auto: M6CR '07 i BG '91
Przykra sprawa, mam nadzieje, ze nikt z klubu: http://info.onet.pl/1086661,11,item.html
O ja PITOLE
Bardzo, bardzo współczuje rodzinom i kierowcy
Jeżeli to jego wina to życie jest dla niego największa karą
(^) (^) (^)
Bardzo, bardzo współczuje rodzinom i kierowcy
Jeżeli to jego wina to życie jest dla niego największa karą
(^) (^) (^)
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Malico napisał(a):Przykra sprawa, mam nadzieje, ze nikt z klubu: http://info.onet.pl/1086661,11,item.html
Myślę, że dla kierowcy świadomość jest wystarczającą pokutą.
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4