Akar.Zaephyr napisał(a):napisałem prostego maila to Dilera Mazdy w Dąbrowie Górniczej,
a jest oficjalny przedstawiciel Mazda Polska w Dąbrowie?
Czy to tylko zwykły sprowadzacz aut od Mazda Niemcy jakich wielu do tej poru funkcjonowało ?
www.mazdaspeed.pl
Akar.Zaephyr napisał(a):napisałem prostego maila to Dilera Mazdy w Dąbrowie Górniczej,
Grzyby napisał(a):a jest oficjalny przedstawiciel Mazda Polska w Dąbrowie?
Grzyby napisał(a):Czy to tylko zwykły sprowadzacz aut od Mazda Niemcy jakich wielu do tej poru funkcjonowało ?
chmooreck napisał(a):ASO mazdy i różnica ceny wynosi 7k ?
chmooreck napisał(a):Mazda-Dyga, Katowice
Adaś napisał(a):Akar.Zaephyr już było na forum, że takei informacje to owszem są ale od chyba 200x (któregos) roku dostępne
Akar.Zaephyr napisał(a):Czy takie coś się kwalifikuje czy opcja ta dotyczy tylko Mazd wyprodukowanych po 2000 roku?
bkapust napisał(a):Ja bym nie kupil auta u 'sprowadzacza' zwlaszcza w wypadku kiedy masz do dyspozycji oficjalna siec.
.... Generalnie jesli mam bulic kase na nowe auto wole oficjalnego przedstawiciela.
dan54 napisał(a):bkapust napisał(a):Ja bym nie kupil auta u 'sprowadzacza' zwlaszcza w wypadku kiedy masz do dyspozycji oficjalna siec.
.... Generalnie jesli mam bulic kase na nowe auto wole oficjalnego przedstawiciela.
Podaj 3 powody. Potem ja podam swoje 3, czemu jednak warto
hlaskower napisał(a):A ja tak troche z inne j beczki... widzieliście nową reklame 6 w TV? Wyjedź z tłumu... mnie się podoba
tco_tm napisał(a):Jednak trochę pogubili się, skoro pakują pieniądze w obwieszczenie światu (Polsce) adresu witryny, na której nic nie ma. usmiech
Wkrótce Mazda Polska otrzyma nową stronę internetową. Jeśli chcesz otrzymać więcej informacji, prosimy o wypełnienie poniźszego formularza kontaktowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości