Trzy sedany klasy średniej – benzyna 2.0 / Najlepszy za 40 000 zł
Strona 1 z 1
wygrało Mondeo, 2 miejsce Honda i Mazda
Mondeo 431 pkt
Honda i Mazda po 427
Mondeo wygrało przestronnością, bo w reszcie testu więcej punktów zdobyli "nasi"
w porównaiu aut do 40000 wygrała M6 2.0i
drugi hOpel vectra a trzecie BMW 320d
Mondeo 431 pkt
Honda i Mazda po 427
Mondeo wygrało przestronnością, bo w reszcie testu więcej punktów zdobyli "nasi"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
w porównaiu aut do 40000 wygrała M6 2.0i
drugi hOpel vectra a trzecie BMW 320d

niemożliwe
Ja gdzies czytałem niemiecki test i tam Mazda 6 przedgrała .
Dziwna sprawa bo jak sie głębiej wtopiłem w test to wyszło ze w prowadzeniu Mazda byłą najlepsza ? slalom po prostu zmiotła konkurencję
- Od: 27 kwi 2008, 11:18
- Auto: Mazda 6 dynamic 2.0 diesel
właściwie przy takich testach ciężko mówić o wygranej czy przegranej, jak różnica punktowa wynosi niecały 1% 
Jak spojrzycie na tabelkę to jest ciekawa rzecz. W pozycji koszty, a dokładniej ubezpieczenie Mondeo i Accord ma po 14 pkt, a 6 jedynie 7... Może o koszty części chodzi? Jakby dać to samo 14 Maździe to jednak pierwsze miejsce by byłoAdaś napisał(a):Mondeo 431 pkt
Honda i Mazda po 427
Ale prawdę mówiąc nie ma to znaczenia. Małe różnice pokazują, że wszystkie 3 modele są dopracowane i różny typ klienta na nie się zdecyduje. Osobiście dla mnie Mondeo ma paskudny tył, Honda droga chodź kusi, M6 tańsza i wg mnie najładniejsza. Zostaje jeszcze sympatia do marki
Strona 1 z 1