Co mi przeszkadza w mojej Maździe
Ale ladny jest 
mnie w moim aucie [tiiit] jedynie buc, który wczesniej nim jeździł i auto zaniedbał, zmarnował.
-
Gość
XsiX napisał(a):ładnie się Pan przedstawił przed milionami słuchaczy

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
XsiX napisał(a):Bokciu to ty chyba w xedosie nie siedziałeś
Hehe.No walsnie ,ze siedzialem i tez sie totalnie zalamalem iloscia miejsca.z tym ,ze tak jak w 626 z przodu jeszcze jest OK to w Xedzie 6 z calym szacunkiem ale nawet tam jest ciasno.Jakos nie umialem sobie znalezc wygodnej pozycji (190 cm) nie mowiac juz o tym ,ze fotel obnizylem a dalej dotykalem prawie podsufitki.
To byl chyba jedyny element ktory przewazyl nad zakupem 626.Poza tym samochod pod wzgeldem wizualnym to mistrzostwo świata i moze warto sie pomeczyc troche za kierownica....
Ahura Mazda – dobry bóg
a mnie denerwuja tylko ruszajace sie gorne czesci foteli (pewnie naprawic trzeba cos
, wycie mostu – trzeba uzupelnic olej i ... moc ..... praktycznie jej nie ma
za maly silniczek
trzeba bedzie cos z tym zrobic za jakis czas
Pasazerowie natomiast narzekaja na ciasnote z tylu... ale ja tam nie jezdze
O dziwo bardzo zadowolony jestem z plastikow
Naprawde sa rewelacyjne – szczegolnie w porownaniu z nimieckimi autkami (nie mowie o mercach 
"Doświadczenie zdobywa się chwilę po tym, kiedy było najbardziej potrzebne..."
- Od: 26 lis 2004, 13:13
- Auto: 929 Coupe GLX '82 :)
Szynol napisał(a):Pasazerowie natomiast narzekaja na ciasnote z tylu...
A co mają nie narzekać to coupe i ma być ciasno
XsiX napisał(a):Gość napisał(a):mnie w moim aucie [tiiit] jedynie buc, który wczesniej nim jeździł i auto zaniedbał, zmarnował.
ładnie się Pan przedstawił przed milionami słuchaczy![]()
"mnie" czyli kogo ?
czyli mnie
Bokciu napisał(a):Hehe.No walsnie ,ze siedzialem i tez sie totalnie zalamalem iloscia miejsca.z tym ,ze tak jak w 626 z przodu jeszcze jest OK to w Xedzie 6 z calym szacunkiem ale nawet tam jest ciasno.Jakos nie umialem sobie znalezc wygodnej pozycji (190 cm) nie mowiac juz o tym ,ze fotel obnizylem a dalej dotykalem prawie podsufitki.
ha. jesteś jednak większy od przeciętnego europejczyka i bardzo bardzo większy od przeciętnego azjaty/japończyka. ciasnota to nie wina auta, a Twoja
Ostatnio edytowano 3 sty 2005, 22:13 przez b2, łącznie edytowano 1 raz
Bokciu napisał(a):b2 napisał(a):ciasnota to nie wina auta, a Twoja
To jakie auto proponujesz?Myslalem ze 626 to juz w miare duze auto.No ale cóż...........
tak dla żartu, to star s 200, a na serio – polonez, scorpio, legend, millenia, sonata, safrane, omega, 605, leganza... itp, itd. mało tego?
be cool, żartowałem z tym wzrostem, ale widzę, że to czuły punkt, więc sory.
Bokciu napisał(a):Mnie wkur..a tylne połka i cala reszta z tylu ktora co jakis czas trzeszczy ,piszczy i bog wie co jeszcze robi.szczegolnie odczuwalnie to jest w mroz jak jest auto zimne.
Poza tym z przodu w desce tez niekiedy cos uslysze na poprzecznych nierownosciach.
U mnie toczka w toczkę. Ale w lato zabieram się do roboty, rozbieram wszystko i składam na sztywno, nawet jakbym miał kleić silikonem.
Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI