Grzyby napisał(a):http://lukaszwarzecha.salon24.pl/63428,index.html
Wg mnie doskonale opisuje sytuację ...
W pełni się zgadzam z autorem
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):http://lukaszwarzecha.salon24.pl/63428,index.html
Wg mnie doskonale opisuje sytuację ...
Grzyby napisał(a):Wg mnie doskonale opisuje sytuację ...
Sądząc po zdjęciach człowiek który prowadził jest/był wyjątkowym, ale tylko i wyłącznie kretynem. Świat miał o ironio szczęścia na tyle, że debilizm ten został skonfrontowany z betonowym słupem, zanim dotarł gdzieś dalej.
Wszystkim pobłażliwym proponuję udział w zbiorowej terapii dla osób, których życie zmieniło się przez taką "chwilę zapomnienia".
rotor7 napisał(a):Więc tco_tm jesteś KRETYN!
rotor7 napisał(a):To forum w notowaniach u mnie spada w dól na łeb na szyję
w drugim zas odbywa sie lincz na czlowieku, ktoremu przynajmniej z przyzwoitosci na razie mozna wspolczuc. Szkoda, ze poruszajac sie codziennie po Warszawie nie obserwuje tego wyidealizowanego obrazka samochodow jadacych rowne 50/80 km/h po odpowiednich pasach – stad zamiast sadow proponuje poprawe wlasnego zachowania na drodze.
rotor7 napisał(a):Więc tco_tm jesteś KRETYN!!
rotor7 napisał(a):Ale dać przykład to już trudno.
brii napisał(a):robię to granicach rozsądku
rotor7 napisał(a):Porek napisał(a):A na przyszłość przypominam, że za obrażanie jakiejkolwiek grupy społecznej czy zawodowej lub osób prywatnych powinny następnym razem posypać się bany.
To napisał moderator
ale widzę że na forum tak jak w całym kraju sa równi i równiejsi bo już innemu moderatorowi wolno wyzywać od kretynów więc ja też jestem równiejszy i jego nazywam kretynem za takie ocenianie ludzi wg swojej skali
Łukasz Warzecha
komentator dziennika "Fakt"
magicadm napisał(a):brii napisał(a):robię to granicach rozsądku
Zaraz ktoś napisze, że jazda 200km/h Ferrari też jest w granicach rozsądku
cytat:
współtwórca programu, który prowadził Zientarski, niejaki Maciej Pruszyński, beztrosko oznajmia, że „każdy mężczyzna mając okazję zasiąść za kierownicą ferrari, zechciałby sprawdzić, ile ono pojedzie". Dalej portal pisze, że Pruszyński „nie potępia kierowcy nawet za to, że dziennikarz sprawdzał »ile pojedzie« na ruchliwej i wyboistej ulicy Puławskiej".
makoshark napisał(a):to juz mi wystarczy zeby nie czytac tekstow tego pana
rotor7 napisał(a): Ale jak widze określenie kogos kretynem nie jest tu uważane za obraźliwe. Więc tco_tm jesteś KRETYN!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości