W sumie to też chciałem doradzić żeby poczekać.... ale 90k pln za wersję diesel 143km z ksenonami – to [tiiit] dobra cena... Myślę, że głównym czynnikiem to bardzo niski kurs eur/pln (3.58 dzisiaj)
No właśnie, co ciekawe diler zaoferował mi wersję Active Plus (czyli to co w ogłoszeniu + pełna skóra i elektryczne siedzenie) za cenę Active. Który taki "hojny"? – obiecałem mu, że nie zdradzę.

Dostałem możliwość wpłacenia zaliczki – samochód zostanie przetrzymany tyle czasu, ile sobie zażyczę – czyli nawet do marca '08 – trochę to marnotrawstwo, ale... czego się nie robi dla miłości.
Jedno mnie zastanawia – dlaczego np. taki Passat '07 w dużo słabszej wersji jest prawie 20k droższy niż Madzia6?
Dzięki za wyrażenie zdania chłopaki – w rezultacie chyba się skuszę zamówić samochód teraz i z utęsknieniem będę czekać do marca...
PS wczoraj byłem u lokalnego dealera, ale w ferworze podniecenia

zapomniałem zapytać, czy w M6 '07 BOSE montował radio odtwarzacz CD z MP3? Nie mogę takiego info znaleźć w żadnym folderze czy specyfikacji... w M6 '08 MP3 jest już na pewno...