Janusz napisał(a):chyba zostałeś sam
No zdarza sie, chcialem popisac sie umiejetnoscia czytania ze szklanej kuli i

, dobrze, ze nie robie tego zarobkowo, bo moglbym cieniutko wygladac

No ale nie ma ludzi nieomylnych, jak mialbym wybierac miedzy wrozka a soba, to wybieram siebie, bo pierdoly moe opowiadac za darmo i oszczedzam na kazdej wizycie

A tak na marginesie to: telefon miara czlowieka?
Po czesci mozna tak to okreslic, wszystkie dodatki nas okreslaja, bo przeciez sami je wybieramy i czyms sie kierujemy przy wyborze, wiec jego dokonanie nas w jakis sposob okresla, tak jak dobor ubran, upodoban muzycznych itd. Bo jesli tak nie jest, to oznaczaloby, ze to na co mamy najwiekszy sens, czyli nasze wlasne decyzje, jest bez sensu i nie sluzy niczemu.
Marco7 napisał(a):Jesli tak, to samochod dlugoscia penisa?
Jezeli czujesz, ze jest Ci to potrzebne... Ja raczej upakowalbym samochod do tej samej szufladki co telefon, ubrania i reszte dodatkow – mowi o wlascicielu.
Od razu dodam, ze o ile gadzety swiadcza dla mnie o ich wlascicielu, to mam na mysli czynniki pozacenowe. Bo inaczej zaraz mnie ktos o cos oskarzy
Przy okazji sorrki jak kogos, szczegolnie Marco7, urazilem – nie mialem zamiaru. Ale jak teraz czytam swoja poprzednia wypowiedz, to faktycznie dochodze do wniosku, ze jej sens mogl nie zostac zrozumiany i latwo ja potraktowac jako zawistna wypowiedz spowodowana zapewne zwykla zazdroscia. Tak byc nie mialo, ale nie pomyslalem w pracy jak moze to zostac odebrane.
W wypowiedzi po ktorej zaczal sie OT zaskoczyly mnie 2 rzeczy – po pierwsze ta sluchawka srednio mi pasuje do faceta, ale jak juz ustalilismy kazdy wybiera dodatki sam i chwala mu za to. Po drugie, najwazniejsze, zastanowilo mnie narzekanie na jakosc zdjec wykonanych telefonem i ubolewanie nad zapomnianym.... telefonem

Ja bym raczej w tej sytuacji wolal jednak zrobic zdjecia aparatem fotograficznym. Spotkanie bylo niewatpliwie wiekopomne i warte upamietnienia czyms go godnym – a telefony to dla mnie wciaz urzadzenia do telefonowania a nie do robienia zdjec (w takich okazjach). Stad wypowiedz, ze cena LG Prada nie jest adekwatna do jakosci wykonywanych za te cene zdjec i tylko tyle.
Wiec jeszcze raz przepraszam za zamieszanie!