Rezerwa
ja kupilem mazdzie 323F 1.6 kilka dni temu i tez jestem ciekaw ile na rezerwie zrobie. choc sam wolalbym nie srawdzac i mam nadzieje ze nie bede do tego zmuszony hehe. jesli ktos wie orientacyjnie, prosze o info pozdrawiam
-
Gość
Wnioskuje, ze 323f BG? Jak sie zapali to te 8-9 litrow w baku jeszcze jest – czyli w miescie 100, w trasie wiecej km da sie zrobic. Ja jednak nie zrobilem nigdy wiecej niz 10 od momentu jak sie zaczela kontrolka swiecic swiatlem ciaglym – wtedy wpakowalem jakies 49 litrow do zbiornika. Zatankowany pod korek miesci te 56-57 litrow. Czyli jakies 8 jeszcze bylo do dyspozycji, ale pomaranczowe swiatelko odbieralo frajde z jazdy 
No niestety, mi wczoraj samochód zatrzymał sie i to na modlinskiej w strone legionowa i to tak wieczorem, jak ludzie wracali z pracy...na tym zwęzeniu to tam jest:) No i musiałem spychac moje cudo na pobocze. ( ale mi było k**wa głupio) .Dobrze ze po drugiej stronie sa CPN-y:) jako ze nie miałem wiecej kasy przy sobie to wlałem tylko 28 litrów. Wskazówka doszła tylko do połowy;/
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible