Posiadam obecnie taką lalunię ale jak widzicie jest już wiekowa.Poradźcie czy warto inwestowac w nią ?prawie 200tys przebiegu.W tej chwili w naprawie(przegub)nalezaloby wymienic tez rozrząd,naprawa ręcznego,mokry silnik tak w okolicy aparatu zaplonowego,i pare innych mankamentow
Wiec poradxcie -sprzedac ?Pewnie za grosze.Dysponuje gotowka cos ok.20000PLN wiec cos za 15000 zeby starczylo na inne wydatki po zakupie,ale co kupic?.Zakochany jestem w japonkach
Dodak jeszcze ze mam w swojej instalke LPG-czy mozna ewentualnie przezucic ją do innej?
Mazda 323f BG 1993-czy inwestowac?
Strona 1 z 1
–> eksploatacja
Dartez ja stalem przed problemem czy inwestowac w moje poprzednie auto (malucha..) czy zmienic.
I zmienilem.
Stymze ja stalem w gorszej opcji, bo jednak maluch na zime to nie bajka;) a ty masz juz niezle auto.
Wiec albo zmieniasz na cos nowszego i wygodniejszego (626) lub cos nowszego (323F BA) lub zostajesz z tym co masz i naprawiasz. Ja majac 323F bym z nia zostal, 200k przebiegu to nie tragedia, a znalezienie BA lub 626 w ladnym stanie z mniejszym moze byc problematyczne – Twoja jak na swoj wiek ma nieduzy przebieg.
Policz czy Ci sie oplaca – jesli swojej nie zrobisz to jej dobrze nie sprzedasz. Naprawa wszystkiego <1000zl, a masz 1.6 ktora nie jest warta fortune. A duzo mniej z wadami – chyba ze sprzedasz na szybko na scieme..
Wybor Twoj, ja bym zostal chyba z BG.
Mikolaj
PS. Zajrzyj na jakis spot lodzki –> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 093#697093
I zmienilem.
Stymze ja stalem w gorszej opcji, bo jednak maluch na zime to nie bajka;) a ty masz juz niezle auto.
Wiec albo zmieniasz na cos nowszego i wygodniejszego (626) lub cos nowszego (323F BA) lub zostajesz z tym co masz i naprawiasz. Ja majac 323F bym z nia zostal, 200k przebiegu to nie tragedia, a znalezienie BA lub 626 w ladnym stanie z mniejszym moze byc problematyczne – Twoja jak na swoj wiek ma nieduzy przebieg.
Policz czy Ci sie oplaca – jesli swojej nie zrobisz to jej dobrze nie sprzedasz. Naprawa wszystkiego <1000zl, a masz 1.6 ktora nie jest warta fortune. A duzo mniej z wadami – chyba ze sprzedasz na szybko na scieme..
Wybor Twoj, ja bym zostal chyba z BG.
Mikolaj
PS. Zajrzyj na jakis spot lodzki –> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 093#697093
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Strona 1 z 1