Na początku witam wszystkich miłośników naszych mazdek
Jak w temacie , mam proźbę czy ktoś mógłby wrzucić taką fotkę kompletnego zacisku do mx3 1,8v6 . Szczerze mówiąc wiem jak rozebrać i złożyć tylko mam dziwne wrażenie że czegoś tam brakuje , mianowicie podczas jazdy na nierównościach to brzęczą strasznie klocki . W tej chwili jestem na etapie wymiany amortyzatorów , sprężyn , gómek i tłoczków w zaciskach . Chcę doprowadzić do stanu używalności po poprzedniej właścicielce która strasznie zapuściła je i żeby moja kochana połóweczka miała sprawne autko .Będe bardzo wdzięczny za pomoc.
Rysunek techniczny zacisku hamulcowego
Strona 1 z 1
grzegorz1977 napisał(a):mianowicie podczas jazdy na nierównościach to brzęczą strasznie klocki
brak blaszek ew. sprężynek
wejdź sobie na http://sklep.intercars.com.pl/ wybierz ekatalog i znajdź układ hamulcowy do swojego auta.
W podzespołach znajdziesz to o czym mówię.
Dziękuje serdecznie .
Wygląda na to że oprócz tych szpileczek na których się trzymają klocki to ja niczego więcej nie mam . Czyli musze zamówić sprężynki i blaszki . Ale partacz musiał to składać wcześniej . Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI .
Wygląda na to że oprócz tych szpileczek na których się trzymają klocki to ja niczego więcej nie mam . Czyli musze zamówić sprężynki i blaszki . Ale partacz musiał to składać wcześniej . Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI .
-
grzegorz1977
Strona 1 z 1