czy jakas mamusia po dzieciatka sie bryknela o rany jak ja bym chcial miec taka mamusie
nowa rx-8
Strona 1 z 1
jade sobie do mojego liceum (skonczylem juz dawno ale mialem sprawe do zalatwienia ) parkuje na parkingu i CO WIDZE nowiutenka rx-8 moja madzia nagle wydala mi sie szaro metalicznym kartonem na banany a kopara mi tak opadla ze moglbym nowe stacje metra kopac przez dwa tygodnie . ALE fura ja cie krece mistrzostwo swiata w europie . szkoda tylko ze nawet jakbym w totka wygral to i tak nie moglbym nia pomykac bo chyba dla mnie troche za mala poza tym pies ale wrazenie super ciekawe czy to jakis pedagog nia jezdzi
czy jakas mamusia po dzieciatka sie bryknela o rany jak ja bym chcial miec taka mamusie
Ostatnio edytowano 5 paź 2004, 15:59 przez Martinek, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 3 wrz 2004, 13:54
- Auto: Mazda 626GV 1991 2.0d
juz wiem co to byl za model RX-8 jak mi sie to pomylilo to nie wiem ale wszedlem na oficjalna strone mazdy i tam znalazlem ten model i to wlasnie ten sorki za byka ale wrazenie takie ze naprawde pomylic sie z otepienia mozna
strucel po wielu transplantacjach ale udanych
- Od: 3 wrz 2004, 13:54
- Auto: Mazda 626GV 1991 2.0d
W Andorze widziałem na wystawie rx8 za niecałe 32kE, ciekawe za ile u nas je sprzedają... a jeździ tego na zachodzie do znudzenia (to chyba pierwszy sukces rynkowy wankla) i 90% w kolorze szary metalik
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
no ... niesamowity sukces .. 2x z rzędu nagrodę za the best silnik robi swoje .... cena jest stosunkowo przystępna jak na sportową brykę, osiągi nie głupie ... 4osoby się mieszczą... --- za kilka lat .. będzie tego więcej niż mx6 i mx3 razem wziętych. -- a obstawiam że uzywana rx8 (4-8letnia)... będzię naprawdę tania.
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

My cars are able to eat my soul & money in seconds.

Długi napisał(a):Nowe RX-8 w niemczech są już od 21 400netto
No nie Dlugi. Tá cene to chyba nieco zanizyles. Ja jeszcze tak tanio nie spotkalem.
Mialem okazje pojezdzic RX-8 pewnego piéknego dnia gdy moja madzia zostala w serwisie. Powiem Wam ze to wcale nie takie male auto. 4 osoby (oczywiscie nie zawysokie) siedzá calkiem wygodnie. Jedno co mnie w tym aucie zaskoczylo to ryk silnika w momencie gwaltownego przyspieszania no i twarde zawieszenie. Ale cóz,chyba wlasnie o to chodzi w sportowym aucie. Tylko jak tu wsiásc do takiego auta zaraz po obiedzie znajác stan polskich dróg

- Od: 1 cze 2004, 17:00
- Auto: Mazda6 2.0 l MZR-CD 100 kW
kosz
Sorki proszę o wywalenie do kosza, moja pomyłka...
Sorki proszę o wywalenie do kosza, moja pomyłka...
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Strona 1 z 1