Guzik DSC & drift (TSC) OFF
1, 2
Wydaje mi sie ze masz cos nie tak z czujnikami
. ABS da sie wylaczyc w niektorych autach poprzez wyciagniecie bezpiecznika. Dlatego pisze ze w niektorych bo czasem pod jednym bezpeicznikiem ABS kryje sie tez jakies inne uzadzenie ktore niezawsze chce sie miec wylaczone, np wspomaganie.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Marco7
PostWysłany: 10 Kwi 2007 | 17:51 Temat postu:
Wydaje mi sie ze masz cos nie tak z czujnikami oczko . ABS da sie wylaczyc w niektorych autach poprzez wyciagniecie bezpiecznika. Dlatego pisze ze w niektorych bo czasem pod jednym bezpeicznikiem ABS kryje sie tez jakies inne uzadzenie ktore niezawsze chce sie miec wylaczone, np wspomaganie.
Hmm właśnie też podejrzewam, że coś jest nie tak w moim aucie. Byłem z tym nawet u mechanika. On mi powiedział, że w autach z TCS-em to normalne i że załącza się wtedy jak to on fachowo określił
ABS – Anti Blocking System, ma sie nijak do poslizgu, no chyba ze poslizg przy hamowaniu 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

Mundek siemka. ja mam problem z 323 bj 1.5 bo nie wiem jak wyłączyc albo włączyc tcs. jak przekręcam kluczyk to świeci sie tcs i obok tcs off. a czy jest włączony czy nie to niewiem. nieraz tez mam problem z abs bo poprostu blokuje mi koła a nieraz poprostu nie i słychać dziwny dzięk jakby wspomaganie chamowania. czy to normalnę?
-
niunieq
Wlacz silnik, przekrec do oporu w lewo kolem kierownicy a potem do oporu w prawo, moze zniknie 

1, 2