Fotoradary i video rejestratory
a powiedzcie mi panowie i panie o miejscach na katowickiej od rawy maz. przez czestochowe do zakopca, za tydzień sie wybieram i również nie chciałbym być lżejszy o kilka stów, ewentualnie prosiłbym o jakiś mały plik POI do automapy z radarami, bo jakoś aktualnego nie mogę znaleźć w necie
UWAGA !
www.nieoznakowane.info
Są tam zamieszczone nieoznakowane samochody policji, pogrupowane na miasta i województwa, z tego co widzę, to strona jest atualizowana prawie codziennie, można też tam dopisywać nowe samochody, warto tam wejść. W nudnej drodze na wakacje – "jak znalazł" – zwłaszcza jak "pilot/ka nie ma co robić...
www.nieoznakowane.info
Są tam zamieszczone nieoznakowane samochody policji, pogrupowane na miasta i województwa, z tego co widzę, to strona jest atualizowana prawie codziennie, można też tam dopisywać nowe samochody, warto tam wejść. W nudnej drodze na wakacje – "jak znalazł" – zwłaszcza jak "pilot/ka nie ma co robić...
Ostatnio edytowano 27 lip 2007, 13:14 przez Xavier, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiem czy ktoś już informował o nowych foteczkach stacjonarnych w Białymstoku:
1) Aleja Piłsudskiego 50 m. za skrzyżowaniem z ul. Malmeda ( jadąc od strony białego kościoła)
2) Aleja Piłsudskiego za skrzyżowaniem z ulicą Włókienniczą, na wysokości Poczty po prawej stronie w krzakach, widać tylko przyczajony obiektyw
3) ul. Kopernika, przy szkrzyżoaniu z ul. Bema
4) ul. Gen. Maczka, na wysokości ul. Kolonijnej
W sumie na samej tylko Alei już znajdują się 3 fotencje
Jakby ktoś napomykał z Białegostoku w kierunku Augustowa Ósemką to w miejscowości Korycin stoi nowa fotka, na wysokości przystanku PKS po prawej stronie jadąc od B-stoku, brak jakichkolwiek oznaczeń że "pomiar prędkości".
1) Aleja Piłsudskiego 50 m. za skrzyżowaniem z ul. Malmeda ( jadąc od strony białego kościoła)
2) Aleja Piłsudskiego za skrzyżowaniem z ulicą Włókienniczą, na wysokości Poczty po prawej stronie w krzakach, widać tylko przyczajony obiektyw

3) ul. Kopernika, przy szkrzyżoaniu z ul. Bema
4) ul. Gen. Maczka, na wysokości ul. Kolonijnej
W sumie na samej tylko Alei już znajdują się 3 fotencje
Jakby ktoś napomykał z Białegostoku w kierunku Augustowa Ósemką to w miejscowości Korycin stoi nowa fotka, na wysokości przystanku PKS po prawej stronie jadąc od B-stoku, brak jakichkolwiek oznaczeń że "pomiar prędkości".
No to w kwestii fotoradarów bo widać, że kasę chyba dostali:
Odcinek Mszczonów-Warszawa trasa katowicka:
w kierunku Warszawy:
Słubica, na skrzyżowaniu z drogą z Kuklówki
Rusiec, na skrzyżowaniu
Wolica, ostatni zakręt przed Jankami tuż przy domu
w kierunku Mszczonowa:
Krze Duże, tuz przed łukiem w lewo
Odcinek Mszczonów-Warszawa trasa katowicka:
w kierunku Warszawy:
Słubica, na skrzyżowaniu z drogą z Kuklówki
Rusiec, na skrzyżowaniu
Wolica, ostatni zakręt przed Jankami tuż przy domu
w kierunku Mszczonowa:
Krze Duże, tuz przed łukiem w lewo

- Od: 4 sty 2007, 16:18
- Auto: z ptaszkiem w kółku
Ok teraz garść informacji z powiatu nowosolskiego.
Radary w Nowej Soli są dwa, tak więc jeśli jedziecie przez centrum (ul. Piłsudskiego) to noga z gazu i w sumie nawet ja radaru by tam nie było to nie ma co cisnąć – dziurawa kostka na drodze. Drugi jest ustawiony na równoległej ulicy (Kościuszki – jadąc od Zielonej Góry przed wiaduktem w lewo) no i UWAGA!! asfalt ładny świeżo kładziony a radar w krzakach zaraz obok ZUS'u więc lepiej ponad 40 tam nie wyskakiwać.
Region:
W związku ze stażem w policji coś się wie gdzie trzeba uważać
Kożuchów: Straż miejska lubi ustawiać się z foto radarem na wylocie ze wszystkich stron. UWAGA! Jadąc z górki od strony Bolesławca noga na hamulec bo za przejazdem ograniczenie i tam lubią czekać.
Bytom Odrzański: Dwa radary nad drogą jeden w środku mieściny drugi na wjeździe od strony Nowej Soli
Po za tym Straż Wiejska lubi sie ustawiać w Lubięcinie
Mam nadzieję że pomoc okaże sie przydatna i nikomu zdjęcia nie przyjdą poczta.
Radary w Nowej Soli są dwa, tak więc jeśli jedziecie przez centrum (ul. Piłsudskiego) to noga z gazu i w sumie nawet ja radaru by tam nie było to nie ma co cisnąć – dziurawa kostka na drodze. Drugi jest ustawiony na równoległej ulicy (Kościuszki – jadąc od Zielonej Góry przed wiaduktem w lewo) no i UWAGA!! asfalt ładny świeżo kładziony a radar w krzakach zaraz obok ZUS'u więc lepiej ponad 40 tam nie wyskakiwać.
Region:
W związku ze stażem w policji coś się wie gdzie trzeba uważać
Kożuchów: Straż miejska lubi ustawiać się z foto radarem na wylocie ze wszystkich stron. UWAGA! Jadąc z górki od strony Bolesławca noga na hamulec bo za przejazdem ograniczenie i tam lubią czekać.
Bytom Odrzański: Dwa radary nad drogą jeden w środku mieściny drugi na wjeździe od strony Nowej Soli
Po za tym Straż Wiejska lubi sie ustawiać w Lubięcinie
Mam nadzieję że pomoc okaże sie przydatna i nikomu zdjęcia nie przyjdą poczta.
- Od: 28 lip 2007, 00:50
toć to wiadomo, żeby we wstecznym wypatrywać Mondziaki, Vectry i Octavie;)
był już zresztą taki temat
był już zresztą taki temat
Witam wszystkich
To raczej info na dla osob z Trojmiasta, w wysykosci Tesco w Gdynii, juz przy zjezdzie na Morska sa dwa fotoradary, jeden przy pracach budowlanych, drugi zaraz kolo Morskiej, sprawdzilem wczoraj – nie dzialaja
. Ograniczenie 70, ja duzo za duzo 150 nic nie pstryknelo. Bylo to juz w nocy, czyli lampa blyskowa powinna zadzialac.
Od razu mowie – jak komus blysnie – zeby nie bylo na mnie
To raczej info na dla osob z Trojmiasta, w wysykosci Tesco w Gdynii, juz przy zjezdzie na Morska sa dwa fotoradary, jeden przy pracach budowlanych, drugi zaraz kolo Morskiej, sprawdzilem wczoraj – nie dzialaja
Od razu mowie – jak komus blysnie – zeby nie bylo na mnie
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Marco7 napisał(a):nic nie pstryknelo. Bylo to juz w nocy, czyli lampa blyskowa powinna zadzialac.
A od kiedy to Kolega widzi w podczerwieni???
Nowe fotoradary nie błyskają fleszem jak neonki spod starej Callibry
Miłej lektury pocztówek życzę (i refleksji)
150km/h to chyba troszke za szybko...
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
magicadm napisał(a):150km/h to chyba troszke za szybko...
Sądzę że będzie 500zł. i 10pkt. bo to jest chyba maks za prędkość ...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
qbass napisał(a):Myślę, że Marco7 nie byłby taki głupi, żeby z tablicą rej. tyle zapitalać
Taa...
I bez przedniej szyby również???
Nie dostałem jeszcze żadnej pocztówki, ale z tego co widziałem to i nalepki na szybie można numerek odczytać – no chyba, że ulotkę z agencji sobie zainstalował
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
co do tej stronki z nieoznakwanymi pojazdami to dorobili widze forum i można w łatwy sposób podawać nowe auta.
adres strony dla zainteresowanych to www.nieoznakowane.info
adres strony dla zainteresowanych to www.nieoznakowane.info
-
Gość
magicadm napisał(a):no chyba, że ulotkę z agencji sobie zainstalował
Albo ulotkę z agencji, albo wycieraczkę
Ja tam jeszcze też pocztówki nie dostałem i mam nadzieję, że się to nie zdarzy.
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
Ja nie wiem czy wy nie wiecie, ze bud jest generalnie wiecej jak aparatow i czasami sie zdaza, ze buda jest pusta. Bo sprzet jest w serwisie, bo jest w innym – wazniejszym miejscu.
Wiec generalnie nawet jesli kolega dobrze wybadal, ze sprzetu nie bylo [brak blysku nie dowodzi niczego – wiekszosc blyska niewidocznie jak juz ktos zauwazyl] nie znaczy, ze go nie bedzie jutro, za tydzien, za miesiac.
Wiec generalnie nawet jesli kolega dobrze wybadal, ze sprzetu nie bylo [brak blysku nie dowodzi niczego – wiekszosc blyska niewidocznie jak juz ktos zauwazyl] nie znaczy, ze go nie bedzie jutro, za tydzien, za miesiac.
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI