Taka mala rocznica Mazdy :)
Strona 1 z 1
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
a poczytajcie komentarze "specjalistów od Wankla"

mazda produkuje bardzo dobre smochody aktualnie mam mazde 3, i niemam do niej zastrzezen no napewno niejest tak perfekcyjnie zrobiona jak BMW czy VW ale mozna sobie posmigac za male pieniadze...::P
padłem

<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
ja czytałem...i mnie kur**** wzięła
ale nie omieszkałem dać swój komentarz... 

...::: R X 8 :::...
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727
JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727

JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
- Od: 11 lip 2006, 20:16
- Auto: MAZDA RX-8 HIGH-POWER
mistrz!! "sassza 2007.06.01 00:23
wankle sa do d.. dzwieki wydaja niczym mucha, trzeba długo kręcić zanim zaczne sie coś dziać, potem duzo redukować bo mocy w dolnym zakresie brakuje. dieslem idziesz z momentu
od samego początku.. TDI górą
"
wankle sa do d.. dzwieki wydaja niczym mucha, trzeba długo kręcić zanim zaczne sie coś dziać, potem duzo redukować bo mocy w dolnym zakresie brakuje. dieslem idziesz z momentu
Adaś napisał(a):mistrz!! "sassza 2007.06.01 00:23
wankle sa do d.. dzwieki wydaja niczym mucha, trzeba długo kręcić zanim zaczne sie coś dziać, potem duzo redukować bo mocy w dolnym zakresie brakuje. dieslem idziesz z momentu od samego początku.. TDI górą "
na co udzielono mu odpowiedzi
franek 2007.06.01 10:40
młociewankle maja moc dostepna podobna w kazdym zakrecie obrotow i maja kopa od poczatku do konca!! stary ci do wanny wlazil chyba

stary ci do wanny wlazil chyba

Adaś napisał(a):stary ci do wanny wlazil chyba

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Strona 1 z 1