BENY626 napisał(a):A czy mi licznik zawyza? – nie wiem
Zawyża
www.mazdaspeed.pl
BENY626 napisał(a):A czy mi licznik zawyza? – nie wiem
No widzisz, a mnie z takich wypowiedzi jak Twoja.arekzgorek napisał(a):Trochę śmiać mi się chce z niktórych przechwałek
buba74 napisał(a):Polonez 1,5 4 biegi 1979 – 180 km/h silnik był od wcześniejszego 125p,
buba74 napisał(a):Author Mistic 2002 – 72 km/h z górki w Ciecierzynie za ciężarówką...ale odjazd...
marek napisał(a):buba74 napisał:
Author Mistic 2002 – 72 km/h z górki w Ciecierzynie za ciężarówką...ale odjazd...
Ja śmigałem kiedyś z kumplem za autobusami do mielna, na płaskim dało radę do 70kmh się dobujać ale język do ziemi i rzadko się całą trasę wytrzymywało (ok 10km). Rowery górskie oczywiście.
Darmel napisał(a):-zapomnialem o moim pierwszym cudzie SYRENKA piękna kobietka jak z nią dobrze
pogadałem to te 115 ciągła ,ale po 1,5km musiałem schłodzi silniczek nawet raz staneła mi w płomieniach na ul. Morskiej ale i tak ją lubiłem
marek napisał(a):Prawda jest taka że stare silniki gaźnikowe w Poldolotach były znacznie lepsze. Poldkiem (a właściwie jego połową bo drugą zjadła rdza) z 88 roku, ojciec spokojnie mógł rozwinąć 160kmh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości