8 na 10 użytkowników Mazdy zmienia auto również na Mazdę
H22A.. najweselej jest na światłach, golfistom kończy się moc, a u mnie załącza się VTEC i dopiero wyrywa do przodu.
ale i tak mazda górą, kilka dni temu próbowałem dogonić MX-5.. musiała mieć pod maską konkretne przeróbki, bo szybko dałem sobie spokój. 
323F BG 1.8 | Prelude 2.2vtec JDM | MX-6 2.5v6 EDM | MX-6 JDM KLZE | Civic 1.6esi | Civic 1.8VTI | Przekonywanie drugiej polowy do Imprezy – in progress
- Od: 23 mar 2004, 13:32
Troche odejde od tematu, ale... Piekna Honda!
radnor napisał(a): Bez urazy dla posiadaczy MX-3, ale to jest porażka.– POPIERAM
przy wadze auta ledwo przyspiesza-POPIERAM!!,
a pali jak smok-POPIERAM
MAZDA MX3 1,8 V6 133 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
Xedosy podobają mi się, ale nie potrzebuję jeszcze 4 drzwiowego autka, a póki jestem młody i głupi, chcę się wyszaleć..
dlatego MX-5, może to i nie praktyczne, ale przynajmniej znajomi nie będą prosić o podwiezienie. 
323F BG 1.8 | Prelude 2.2vtec JDM | MX-6 2.5v6 EDM | MX-6 JDM KLZE | Civic 1.6esi | Civic 1.8VTI | Przekonywanie drugiej polowy do Imprezy – in progress
- Od: 23 mar 2004, 13:32
Jako młody tatuś zaczynam sie nie miescic z gratami do mojej F-ki i powoli zaczynam myslec nad zmiana na wiekszego 5-drzwiowego hatchbacka albo kombi. Najchetniej jednak bym kupil minivana – wiec zostaje wybrac Premacy. Ladne autko...
Ewentualnie accord, mazda 6 (chyba troche za droga narazie), corolla kombi... Tylko made in japan...
- Od: 28 sty 2006, 15:00
- Auto: mazda 626GW 98r 2,0 115KM
marrcoss napisał(a):corolla kombi... Tylko made in japan
To sie niestety wyklucza......
ja bym zmienil na CX7. Teraz u lokalnego dealera promocja i tylko $24000. ALe swoja szostke kupilem raptem pol roku temu wiec narazie przy niej zostane. Moze za rok, jak bede wracal do Polski to zrobie trade-in.
- Od: 2 cze 2006, 19:25
- Auto: mazda6i, 2006, 2.3l, 5drzwi
Ja nadal zostaje przy marce , tym razem kupię "6" w benzynie
( moze wiosną 2007 )
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
comeill napisał(a):zmieniłbym na Vectrę B 2.5 V6
jeździłem – są dużo lepsze samochody za tą samą cenę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Moim następnym autkiem będzie pewnie mitsubishi eclipse cabrio z 2001, zakochana jestem w nich ale jeszcze mnie nie stać na nie, chociaz jezdząc mx-6 jestem zachwycona, wiec moze znając życie coś mi sie odmieni:) 
-
Gość
Nie , tam jest koło dwumasowe ktore kosztuje worek kasy a w benzynkach wymieniasz tylko olej,swiece,filtry ( bez paliwa bo go nie maRiki napisał(a):Nie chcesz Dieselka

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
BMW E39 sedan 528 po 98 roku( vanos II generacji) , wersja shadowline , manual , kolor aspensilber metalic , na ładnych kółkach, z nowym ryjem ( ringi) i diodami z tyłu
.Może w przyszłym roku wypali , a za dwa, trzy latka jak MPS-y stanieją..... 

- Od: 25 sty 2006, 22:54
- Auto: MAZDA 626 2,5 V6,VW Touran 1,9
brii napisał(a):comeill napisał(a):zmieniłbym na Vectrę B 2.5 V6
jeździłem – są dużo lepsze samochody za tą samą cenę
no pewnie – za te cene mozna i Millenię 2.3 kupic, ale jak potem cos wysiądzie to masakra
Tylko Chuck Norris potrafi wyregulować obroty w Mazdzie
- Od: 14 maja 2006, 15:03
- Auto: Toledo II 1.8 20V '03 r