Za 15k możesz dostać zadbaną, sumiennie serwisowaną Mazde 3 z 2005 roku i cieszyć się jazdą albo możesz kupić za 16k Mazde 3 z początku 2007 roku, o którą nikt nie dbał i nie ma żadnej konkretnej historii z chociaż ostatniego roku.
Co wybierasz?
www.mazdaspeed.pl
Wojtens napisał(a):A z Bravo to co osoba to inna opinia. ::D
Wojtens napisał(a):Co do gnicia to słyszałem jak to w Mazdach jest, ale z drugiej strony dużo czytałem że po lifcie już nie ma tego problemu albo że jest on mniejszy głównie dotyczy nadkoli.
Wojtens napisał(a):A z Bravo to co osoba to inna opinia. ::D
Cake napisał(a):Ja zasadniczo rozpoczynam szukanie następcy a4 b5 i miałem ze 2 oferty typowo handlarskie ale chodziło o mazdę 3 BK z 2 litrową benzyną.
Pytanie w tym, czy mając do wydania 19 tysięcy można zaczynać poszukiwania jakiejś zdrowej sztuki czy to np początek drogi przez mękę i tak jak w przypadku szukania vaga będzie to przebijanie się przez totalne gruzy z Niemiec.
Szczerze mówiąc BK by była całkiem fajnym samochodem dla mnie (BL też ale to nie teraz), nie potrzeba mi limuzyny, bagażnika też nie, 5 drzwi jest, jakiś isofix żeby w razie wu chrześnicę podrzucić. Z wyglądu jest ok, ale rozglądając się za potencjalnym następcą mam totalny mętlik w głowie. Bo co ktoś mi poleci to ja zazwyczaj hyc na forum marki i czytam i czasami idzie się doczytać czegoś, co sprawia, że wolę odrzucić dany model.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości