KIA Ceed GT 1.6 T-GDI Turbo 204 KM czy coś innego ?
Ja wiem czy ceed gt jest niepozorny? Wg mnie wygląda bardzo fajnie,dokladnie tak jak auto gti powinno-widac ze to cos więcej niż zwykle kompakt.Wszystko zalezy czego potrzebuje kupujący.Jesli moc w okolicach tych 200hp wystarczy to wolalbym jednak ceeda.Kak jest apetyt na więcej to wiadomo,choc BL mi się zbytnio nie podoba.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Mamy takiego w firmie. Jeździłem. Fajnie nawet chodzi, nawet szybkie
dobrze ciągnie z dołu, trochę gorzej u góry.
VMax większy niż moja L3 2.0T. Nie ktoś uwierzy lub nie ale 235km/h (licznikowe) na niemieckiej autostradzie:)
VMax większy niż moja L3 2.0T. Nie ktoś uwierzy lub nie ale 235km/h (licznikowe) na niemieckiej autostradzie:)
Nowy civic bez radia i klimy 1.0 z kosiarki 78 tys . zł 

Podstawowa miała być za ok 70kzl, ale rzeczywiście nieporozumienie z niektórymi rzeczami. Miał być powrót do korzeni w budowie samochodu a wyszła bieda. Wygląd też dość kontrowersyjny. Trzeba będzie przywyknac
Focus 1.5 może i dość mocny ale to zwykła wersja żadne gti 
Dominator napisał(a):Focus 1.5 może i dość mocny ale to zwykła wersja żadne gti
No fakt
Dominator napisał(a): Focus 1.5 może i dość mocny ale to zwykła wersja żadne gti
Jeszcze trochę i GTI będzie zaczynać się od 400KM
Type-R bym nie polecił, nasłuchałem sie opowieści kolegi z Aso Hondy jakie mają ich klienci przejścia z Type-R 9gen
Pierwszy ich klient na Type-R zajeździł 2 silniki w niecałe 2 lata, aż dostał nowe auto, kolejne dwa egzemplarze miały problemy ze skrzynią biegów. Jeden klient zażądał wymiany na nowe auto, jak shamowane na hamownii Maha auto z przebiegiem 8000km wypłuło 265 koni 
"Sportowe" wersje normalnych aut mają dużo więcej przypadków tego typu awarii niż zwykłe wersje – zazwyczaj to wynika z działań łącznika między pedałami a kierownicą
Nie ma co dramatyzować póki nie sypie się jakiś znaczny procent egzemplarzy. Jakby się sypał to byłoby o tym głośno.
Odnośnie mocy – też bym się zbulwersował bo to jest ewidentna niezgodność ze specyfikacją.
Odnośnie mocy – też bym się zbulwersował bo to jest ewidentna niezgodność ze specyfikacją.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bylo o tym na jakimś forum.ECU odcina moc jak temp w dolocie podejdzie do jakiejs tam wartosci dlatego takie rozbieżności na hamowniach.Temat ogarnięty juz przez niektórych tunerow.
To akurat sensowne: cieplejsze powietrze zasysane – łatwiej o stuki.
Trusted computing – Yes or No?
No dokładnie o to chodziło.Ale wygląda na to że honda zj...ła cos z tym dolotem,bo tuner tylko zmienił dolot ,znieczulił ecu i moc pełna w całym zakresie obrotów,temperatur i z małym bonusem.
Tylko tam jakaś śmiesznie mała temperatura wystarczyła, żeby ecu zmuliło auto, śmieszna jak na super-hatcha
Czy mały procent hmm no nie wiem, Zachar w swoim nagraniu też miał problemy ze skrzynią.
Nie wiem czy ktoś już proponował ale ja gdybym bardzo chciał coś sportowego to zamiast 3 na bank kupiłbym Renault Megane GT.
Dużo daje w bardzo rozsądnych pieniądzach i ma bardzo dobre opinie.
Dużo daje w bardzo rozsądnych pieniądzach i ma bardzo dobre opinie.
Bartg napisał(a):Jak jest zrobione na poziomie Talismana to nigdy w życiu
https://www.youtube.com/watch?v=4LkwUBPS8Eg
Podobno nawet lepiej wyciszone niż Talisman!
sevecc napisał(a):Bartg napisał(a):Jak jest zrobione na poziomie Talismana to nigdy w życiu
https://www.youtube.com/watch?v=4LkwUBPS8Eg
Podobno nawet lepiej wyciszone niż Talisman!
Raczej miałem na myśli tragiczną jakośc Talismana i niekończące się drobne upierdliwe usterki, wielokrotnie opisywane chociazby na FB (np. Złomnik).
i upierdliwą skrzynię w mieście , która dość mocno szarpie .
308 GT ?
308 GT ?