Mam dość nietypowe pytanie. A mianowicie, gdzie trzymacie trójkąty ostrzegawcze? U mnie nijak nie jestem w stanie wcisnąć trójkąta pod matę w bagażniku i denerwuje mnie walając się po całym bagażniku. Gdzie wcisnęliście wasze trójkąty?
Trójkąt ostrzegawczy – sposoby mocowania.
Strona 1 z 1
Witam,
Mam dość nietypowe pytanie. A mianowicie, gdzie trzymacie trójkąty ostrzegawcze? U mnie nijak nie jestem w stanie wcisnąć trójkąta pod matę w bagażniku i denerwuje mnie walając się po całym bagażniku. Gdzie wcisnęliście wasze trójkąty?
- Od: 2 wrz 2011, 19:16
- Auto: Mazda 3 BK '07 1.6 CiTD
Ja mam HB i trójkąt mieści mi się w schowku na podnośnik, jest tam taka taśma nylonowa z zapięciem i tam go mocuje.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Od: 5 lip 2010, 21:04
- Auto: Mazda 3 1,6 MZ-CD 2005 HB
bouoz napisał(a):Ja mam HB i trójkąt mieści mi się w schowku na podnośnik, jest tam taka taśma nylonowa z zapięciem i tam go mocuje.
U mnie nie ma opcji, żeby tam się ten trójkąt zmieścił (a mam oryginalny, w niebieskim plastiku), tak samo obok koła zapasowego nie ma jak go wcisnąć, dziwna sprawa ogólnie.
- Od: 2 wrz 2011, 19:16
- Auto: Mazda 3 BK '07 1.6 CiTD
W miejscu koła mam butlę na gaz. Trochę wystaje ponad poziom podłogi, więc trójkąt wepchnąłem pod matę, aby choć trochę wyrównać. Natomiast z racji braku dobrego miejsca na gaśnicę, zdecydowałem się wozić składaną skrzynkę plastikową na zakupy, w której dodatkowo mam ceratę pod mokre rzeczy i kable zasilające. Może do takiej skrzynki "pierwszej pomocy" włożysz trójkąt?
Wino, kobiety i śpiew – więcej nie dam rady.
Witam.
Mógłby ktoś wstawić fotkę jak umieścić w modelu BK oryginalny (w niebieskim pudle) trójkąt ostrzegawczy.
Jest na niego rzeczywiście miejsce nad lewym nadkolem w bagażniku ale niestety nie umiem tego zrobić:(
Taka ofiara.
Może mam trójkąt od Mazdy 6 i jest dlatego za duży.
HELP
Mógłby ktoś wstawić fotkę jak umieścić w modelu BK oryginalny (w niebieskim pudle) trójkąt ostrzegawczy.
Jest na niego rzeczywiście miejsce nad lewym nadkolem w bagażniku ale niestety nie umiem tego zrobić:(
Taka ofiara.
Może mam trójkąt od Mazdy 6 i jest dlatego za duży.
HELP
- Od: 27 lis 2015, 15:16
- Auto: Mazda 3 (BK) 2.0 2006r.
mpk0 napisał(a):Może mam trójkąt od Mazdy 6 i jest dlatego za duży.
Myślisz że w szóstkach klucz do kół też jest większy?
ja kupilem taki zestaw
http://allegro.pl/hit-w-pokrowcu-komple ... 10364.html

- Od: 23 kwi 2016, 12:41
- Auto: mazda 3 2006 1,6 benz
Strona 1 z 1