Co kupić? Alfa, Volvo, Audi lub...? Dyskusja o przewagach ;)
JohnnyB napisał(a):O Ciebie.
Pytałes o coś do 8kPLN, Primery w tej budzie nigdzie nie było.
Chyba nie ejstto jakaś tragiczna propozycja.
Albo ja nie powinienem korzystać z kompa po pijaku albo Ty bierz mniej tego co zażywasz
Raczej będę szukał czegoś w większym budżecie, nowsze, z przebiegiem do 150kkm.
prezes83 napisał(a):Model jak najbardziej w porządku, ale za słabe wyposażenie i za słaby motor.
Ogólnie wróciłem do śledzenia wątku bo sam się waham co dalej poczynić ze swoim i jakie będzie następne auto...
Wrzuciłem tylko dla przykładu – żeby pokazać, że ten silnik naprawdę potrafi sporo nalatać.
Ale ogólnie jeśli chodzi o tego Saaba to nie ma za bardzo wyboru jeśli mówimy o wolnossącej benzynie – chyba, że o czymś nie wiem
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
prezes83 napisał(a):JohnnyB napisał(a):O Ciebie.
Pytałes o coś do 8kPLN, Primery w tej budzie nigdzie nie było.
Chyba nie ejstto jakaś tragiczna propozycja.
Albo ja nie powinienem korzystać z kompa po pijaku albo Ty bierz mniej tego co zażywaszbo nie pamiętam takiej rozmowy
Raczej będę szukał czegoś w większym budżecie, nowsze, z przebiegiem do 150kkm.

..::Born To Rise Hell::..
Witam. Spodobał mi sie nowy Civic (sedan). Ból polega na tym ze, z tego co czytam na hamerykanskich forach, na Europe będzie tylko wersja hatchback (produkcja na Wyspach i to dopiero dostępne na początku 2017
(( ). Czy można oczekiwać ze sedany będą shipowane do europejskich salonów tak jak to ma miejsce np. z Mazda 3 ? (produkcja bodajże w Meksyku)
- Od: 20 mar 2015, 13:20