Wykładzina (zamiast tworzywa) we wnękach tylnych nadkoli to była (u mnie jest) i zdaje się również w 3BM. Trochę się nie zrozumieliśmy, tzn. ja źle doczytałem Twojego posta i myślałem, że pytasz o wytłumienie, tzn. izolację od wewnętrznej strony nadkoli, bo tego to brak od lat a co moim zdaniem w dużej mierze przyczynia się do przenikania hałasu pochodzącego od kół do wnętrza auta.
Fotka poglądowa dla lepszego zrozumienia o które miejsce mi chodzi:
giorgio,
Ciekawe tłumaczenie…Trzeba było ich zapytać jak ta, za przeproszeniem, „szmaciana wstawka” ma działać antykorozyjnie

Cantore, KvM,
Najgłupszy test? Czyżbyś nigdy nie oglądał "Top Gear"?!
Coście się tak uczepili tego 6-go biegu/80-120 km/h?! Przecież to nie jest jedyny „bieg/zakres prędkości”, jaki występuje w tych testach elastyczności a i tak Mazda przegrywa z ww. VW i Alfą we wszystkich.
KvM, spróbuj może dyskutować nie obrażając nikogo, to tak a propos tego "epitetu" pod adresem dziennikarzy...w ogóle ich nie nazywaj
Przeszukałem wątek za tym linkiem do testu porównawczego, gdzie Mazda rzekomo "łoi tyłek" konkurentowi z turbo, jak zapewniałeś. Może jestem ślepy, ale nie odnalazłem takowego – gdybyś był tak uprzejmy i jednak wkleił link, byłbym wdzięczny