Kiedy wszyscy twoi koledzy szejkowie kupują sobie przedłużane limuzyny Rolls-Royce, a ich synowie rozbijają się po Abu Dhabi tuningowanymi Ferrari musisz się naprawdę napracować aby wyróżnić się z tłumu. Wtedy dobrym pomysłem będzie kupno Mercedesa SLR i zaprowadzenie go do zaprzyjaźnionego warsztatu.
http://autokult.pl/2013/04/18/302115
1600-konny Mercedes SLR
Strona 1 z 1
Błyskawica 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
esperal napisał(a): jak się ma małego sisiaka to trzeba się czymś takim dowartościować
Czyli ten kto nie ma kasy ma wielkiego ptaka?
Ciekawa zależność
Grzyby napisał(a):esperal napisał(a): jak się ma małego sisiaka to trzeba się czymś takim dowartościować
Czyli ten kto nie ma kasy ma wielkiego ptaka?
Ciekawa zależność
Nie zrozumiałeś. Ten kto ma wielkiego ptaka nie potrzebuje auta , które wygląda jak zdjęte z choinki.
Kasa nie ma tu większego znaczenia
Krzemol1994 napisał(a):Taka moc to już raczej przegięcie, chyba tylko mistrzom prostej taka się przyda.
nawet mistrzowie nie wykorzysta tego potencjału juz lepiej jakby dali GT-R z tyloma km tam LC ogarnie to
MichałB napisał(a):GT-R z tyloma km tam LC ogarnie to
odstaw to co bierzesz

żeby GTR przeniósł taką moc na asfalt i to waląc z LC to chyba tylko buda z GTRa by tam została

Zawsze kiedy czytam/oglądam tego typu newsy, później czuje dumę, że jestem jednym ze sponsorow takich projektow ...tankując 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Bartek1986 napisał(a):MichałB napisał(a):GT-R z tyloma km tam LC ogarnie to
odstaw to co bierzesz![]()
żeby GTR przeniósł taką moc na asfalt i to waląc z LC to chyba tylko buda z GTRa by tam została
fak nie wiem co Ty bierzesz... ale buda została a reszta pojechała... z czego ty chciałeś to wystrzelić z katapulty jaka maja na lotniskowcach? masz fantazje
Strona 1 z 1