Witam,
dzisiejszej nocy tj. 27/28.02 na Warszawskim Ursynowie skradziono moją srebrną Mazdę 6 2005r. WN 3511C 2.0 ON Kombi
Samochód przestał sobie nockę pod blokiem dziś rano w jej miejscu znalazłem zielonego Citroena C3...
VIN: JMZGY19R201207280
Charakterystycznych znaków szczególnych raczej brak... zielony fotelik dziecięcy na tylim siedzeniu.
Samochód zapewne już w częściach znajduje się w połowie na giełdzie w Słomczynie a w drugiej połowie za 2 tyg. wypłynie na allegro:/
Cholera a taka fajna była z niej Madzia... dopiero 2 latka prowadzaliśmy się razem, i miałem szczęście bo nie prowadzała się "na boki" ani nie trzeba było często jeździć z nią do lekarza.
Pomyśleć że teraz inni ją rozbierają...
Zdjęcia nie wkleję bo nasze rozstanie nastało niespodziewanie szybko, i jedyne zdjęcia jakie posiadam to żona, córka... i Madzia.
Panowie i Panie szerokości teraz muszę szukać godnej zastępczyni Madzi zapewne już z "innej stajni"
SKRADZIONO MAZDE 6 2005r, Srebrna
Strona 1 z 1
matthies napisał(a):kurde, no co to się dzieje
ale to było pewne, coraz więcej 6 jeździ po drogach, więc i na rynku wtórnym rośnie zainteresowanie ;/
miałeś kolego ubezpieczoną od kradzieży??
Ubezpieczenie było... kończyło się 10.03 więc na dzień dobry na policji poinformowali mnie że jestem poszkodowany i podejrzany jednocześnie.
Teraz tylko pozostaje czekać, na odzyskanie auta już raczej nie ma co liczyć, więc jedyną opcją jest czekanie aż na koncie pojawi się jakiś grosz na koncie.
- Od: 21 cze 2012, 10:52
- Auto: Mazda 6
matthies napisał(a):kurde, no co to się dzieje
ale to było pewne, coraz więcej 6 jeździ po drogach, więc i na rynku wtórnym rośnie zainteresowanie ;/
W Warszawie szczególnie lubią japońce.
http://www.mowimyjak.pl/technologie-i-a ... 44937.html
Współczuje.
Amatorom cudzej własności powinno się obcinać lepkie łapki przy samej du...
- Od: 2 sie 2012, 12:51
- Auto: Była mazda 323 BJ 1.6PB rok 2000/2001
Jest M6 2.0PB Sport Active 06'
Strona 1 z 1