Reszta bez zarzutu pali jak trzeba wszystko działa.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Teraz mrozy troszke puściły odmroziłem go i jak narazie jest wporządku

www.mazdaspeed.pl
Gajnek napisał(a):Mariusz sprawdz czy czasem nie przełaczyłes tej dzwigienki przy zamku bagaznika, bo jak przełaczysz to własnie sie tak dzieje i wtedy tylko od srodka sie dostaniesz. (bo z tego co pamietam to zamek z bagaznika tez ci nie działa)
Kylo1 napisał(a):Zamarzla benzyna tylko niw wiem gdzieczy gdzies w pompce czy na wtryskach
Pytanie do was gdzie sie znajduje pompka w baku czy gdzies podrodze czy przy silniku?
konrad 79 napisał(a):Thoorg napisał(a):Przez przymrozki zamarzł mi lewy tylny amorek.
a sprawny był wcześniej? mi też zamarzł, potem odmarzł, ale i tak był już doto wymieniłem
janek napisał(a):Kylo1 napisał(a):Zamarzla benzyna tylko niw wiem gdzieczy gdzies w pompce czy na wtryskach
Pytanie do was gdzie sie znajduje pompka w baku czy gdzies podrodze czy przy silniku?
U mnie jak zdejmowałem tylnią kanapę to miałem dostęp do pompy-tak mi się zdaje, że jest przy baku.
A może masz zamarznięty filtr paliwa (obok obudowy filtra powietrza)
Lub paliwo zamarzło w baku-ile go tam miałeś??
masz instalację gazową??
Czy nieodpala zupełnie czy się dusi-może więcej jakiś objawów to i recepta się znajdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości