Ehhh wydawało mi się że tych aut nie ma sensu kraść, a jednak
Wczoraj w nocy buchneli mi z Niskiej w Wawie MPS'a 2006 – srebrny z charakterystycznych rzeczy to rysa na masce dosyć duża taka jakby ktoś gwoździem przejechał Załamka .... Auto kupione od Kwiatka jakieś 2 tygodnie temu ubezpieczone, ale co z tego ....
Skradziony MPS 6 :(
Strona 1 z 1
Ku..... mać... żeby łapy wyciągać ech. Trzeba by je przy samej d... ucinać.
Wrzuć fotę auta jak masz. Zgłosiłeś na policji? Jaka była ich reakcja?
Z parkingu osiedlowego spod domu? Skąd zniknęło auto ?
Wrzuć fotę auta jak masz. Zgłosiłeś na policji? Jaka była ich reakcja?
Z parkingu osiedlowego spod domu? Skąd zniknęło auto ?
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Fans napisał(a):Jaka była ich reakcja?
cóż mogli zrobić, przyjęli zgłoszenie, spisali zeznanie i bajo!
a jutro dalej będą łapać Kowalskiego bo nie przechodził na pasach bo budżet się nie domyka gdyż osłowie i innej maści hieny marnotrawią państwowe pieniądze

O czym tu mowa. Jakiś kolo przynajmniej od marca kroi ludzi z naszego i innych forów (patrz dział "Czarna lista"), zostało to w marcu zgłoszone policji i dziś, w połowie czerwca, gość dalej kontynuuje swój proceder w najlepsze. Nie spodziewałem się, że państwo może być tak bezradne wobec jednego złodziejaszka, którego ma podanego wręcz na tacy...
ravo napisał(a):Mi tylko chodzi o słowa typu "osły" "hieny"
nie jest dobrze ale My jako naród potrafimy tylko narzekaćz docenianiem tego co się ma jest już ciężko.
Ravo mam akurat informacjie z pierwszej ręki na temat marnotrawienia, wiec nie dziw się że nazywam ich jak nazywam i mam do tego podstawy.
wiem że nie można uogólniać, ale zdecydowana większość świń jest taka sama – byle by do koryta.
edit:
no i tajemnicą poliszynela jest że gdyby nie było powodów to ludzie by nie narzekali.
Strona 1 z 1