Odebrałem wczoraj. Blacharka zrobiona na pierwszy rzut oka bardzo porządnie, lakieru bez czujnika raczej się nie rozróżni – tu plus
Mechanicznie też wszystko ok, nie ściąga w prawo, chłodnica działa normalnie,nadmuch itp
Jutro albo pojutrze wrzucę jakieś zdjęcia
Teraz co mnie zaskoczyło
1)Autko jest wyraźnie cichsze. Jakieś 2 razy cichsze. Wcześniej na moją madzię mówili traktor teraz pewnie już się tak nie odważą

Inna sprawa zastanawia mnie dlaczego tak się stało.
2)Chłodnica nie włącza się już co 30 sekund co miało miejsce wcześniej, w sumie dobrze że to wymienili bo sam bym musiał robić
3)Wg. Komputerka spalanie teraz mam na poziomie 7.2/100(miasto,styl jazdy normalny) – wcześniej miałem +-8l/100. Komputerek wcześniej nie kłamał. No ale to jest do potwierdzenia jeszcze, bo może jakieś bzdury pokazuje, sprawdzę jak wykończę teraz cały bak
4)Albo mi się wydaje, albo autko chodzi mi jak wersja 136KM

Pewnie wydaje mi się że wsiadłem w rakietę po zmianie z renówki 1.5 100KM :p
I jeden feler
5) Nad kierownicą w okolicach szyby wydaje mi się że coś jest niedokręcone, stuka przy nierównościach i niektórych skrętach. Nie jest to ten sławny feler mazdy z podniesioną na max kierownicą :/. Pojeżdze jeszcze z tydzień jak nic sie nie poprawi to zawitam spowrotem do tego serwisu niech poprawią