Wszystkie rejony – nie widze problemu zeby podjechac, jak mozna liczyc na fachowa obsluge.
pzdr
Maciek
www.mazdaspeed.pl
Gu1iwer napisał(a):czy będzie możliwość dokupienia tak jak to oferują niektóre inne firmy np 5lat lub 150.000 km ?
Paweł napisał(a):Niestety, z nieznanego powodu Mazda robi typowo japońskie schowki w formie odchylanego, niewielkiego kubełka i bez nawiewu z klimatyzacji (inna rzecz, że nigdy nie udało mi się wyjąć z chłodzonego schowka chłodnego napoju).
Wzrost ceny na pewno nie jest dobrą nowiną, na dodatek sprzedaż jeszcze się nawet nie zaczęła. Mam nadzieję, że nie podetnie to skrzydeł Mazdzie. Dobra wiadomość natomiast jest taka, że nie wybrałeś Tiguana– wiem że to "folkswagen" itd, ale przy mazdzie trochę nieświeży.
Marianek napisał(a):Ceny w Belgii są bez zmian,może to MMP wietrząc sukces je podniosła?
Dobrze ze Tiguana nie wybrałeś auto zleje się z reszta aut a CX-5 jak by nie patrzeć będziesz się wyróżniał z całej reszty.
Schowka na pewno nie będziesz miał chłodzonego,w takich wypadkach lepiej się sprawdza lodówka samochodowa podłączona do dodatkowego gniazda z tylu,wiem wiem potrzeba tylko na jedna puszkę
a to nie to samo.
Pozdrawiam
Marian
Gu1iwer napisał(a):Zresztą co tu wymyślać , poczekamy zobaczymy. U mnie plan jest prosty wchodzę , jadę i sprawdzam : zużycie paliwa , dynamikę i komfort jazdy i ustalam cenę
Gu1iwer napisał(a):Jak cena przekroczy 140.000 to w sumie podobnie wyjdzie jak audi q3
cheatah napisał(a):Dzisiaj dostalem nowy cennik od dealera --> http://www.sendspace.com/file/7i7t0t
Paweł napisał(a):Nie sądzę, żeby podwyżka była z inicjatywy MMP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości