Fajnie tam masz na tym wschodzie
Nielegalne ksenony
No wlasnie z dwoch powodow wykopalem – bo sie ciagle na forum przewija o tych nielegalnych i nielegalnych... jeden to taki, ze lepiej miec wlasnie oswietlenie sprawne niz niesprawne, a durgi taki, ze smieszne te klotnie ogolnie, bo dobre ustawienie tak naprawde jest najwazniejsze, zwyklimy tez mozna oslepiac 
(i to cholerstwo pozniej do nas przelazi...
)
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
krzych napisał(a):Fajnie tam masz na tym wschodzie(i to cholerstwo pozniej do nas przelazi...
)
narazie to siedze na zachodzie w belgii ( jak za kare – strasznie mi sie nie podoba )
co do xenonow w mx5 zmianilem – jest b. dodrze i nie oslepiam (soczewki)
hrv – po miesiacu jezdzenia tez zmienilem – swiatla opuszczam nizej regulatorem i jest ok
bartezm napisał(a):krzych napisał(a):Fajnie tam masz na tym wschodzie(i to cholerstwo pozniej do nas przelazi...
)
narazie to siedze na zachodzie w belgii ( jak za kare – strasznie mi sie nie podoba )
co do xenonow w mx5 zmianilem – jest b. dodrze i nie oslepiam (soczewki)
hrv – po miesiacu jezdzenia tez zmienilem – swiatla opuszczam nizej regulatorem i jest ok
W Belgii sie nie podoba? A tos mnie Pan zdziwil... wprawdzie nie bylem, ale toz to podobno bardziej zachodni narod niz sam zachod podczas zachodu slonca
A na temat – opuszczanie ponizej "normy" tez jest niezdrowe. Mialem ustawione "po niemiecku" i jakies 2 tyg. temu nasz polski diagnosta opuscil mi po swojemu (pewnie w ramach akcji "bezpieczny Zenon"
O – a tak przy okazji – da sie gdzies dorwac jakies parametry do ustawiania? (tabliczka zwymiarowana w mniejszej skali i odleglosc do ustawiania jej przy plaskim podlozu...) – bo chetnie bym ustawil poprawnie.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
bartezm napisał(a):na wschodzie w dzisiejszych czasach nie miec xenona to wstyd (wiekszosc lad, moskwiczow, wolg itp to posiada)
W Polsce ta "kultura" także oddziaływuje na zbyt wielu. Zwłaszcza na takich, co to 90% przebiegów robią w świetle miejskich latarni.

2B || !(2B) ? by mcbeth

- Od: 12 lut 2007, 14:29
- Auto: M6 GG1 MZR-CD 143KM '07 Active+ / Legacy 2.0R 165KM AT S-AWD '07
Ja u siebie wywaliłem bo jakby się trafił kapowaty Policjant to pewnie dowodzik out..
A tak mam normalne żarówki Osram NB i głowe spokojną...
A tak mam normalne żarówki Osram NB i głowe spokojną...
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM