klopoty z silnikiem
Strona 1 z 1
Jestem tu nowy i swoja przygode z mazda 6 zaczalem niedawno Samochod jest super ale trafilem prawdopodobnie na nieuczciwego sprzedawce Wyobrazcie sobie ze po 3 miesiacach uzytkowania dokumentnie rozlecial sie slinik!!!! przy 166.000 przebiegu Jest to silnik 2.0 D 121 KM Przebieg jest udokumentowany Stawiam ze gosc kupil samochod z uszkodzonym silnikiem po czym po najnizszych kosztach naprawil i sprzedal jako w pelni sprawne auto. W zwiazku z tym moje pytanie ....Czy ktos kupowal mazde w autokomisie w nowej wsi wielkiej w woj kujawsko pomorskim i mial potem jakies problemy??
- Od: 15 kwi 2011, 22:17
- Auto: mazda 6 2.0 MZR-CD 121KM 2004rok produkcji
Co dokładnie się stało?
Sprawdzałeś auto przed zakupem? Ja także miesiąc temu kupiłem 6.
Jak na razie nakulałem ponad 2 kkm, przed poważniejszą jazdą wymieniłem rozrząd, wszystkie filtry i olej silnikowy i w skrzyni biegów.
No i dobre paliwo trzeba lać...
Sprawdzałeś auto przed zakupem? Ja także miesiąc temu kupiłem 6.
Jak na razie nakulałem ponad 2 kkm, przed poważniejszą jazdą wymieniłem rozrząd, wszystkie filtry i olej silnikowy i w skrzyni biegów.
No i dobre paliwo trzeba lać...
- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku
witam na naszym forum 
Twoj temat powinien trafic do dzialu ogolnego, gdzie go przenosze...
Ps. Prosze uzupelnienic profil uzytkownika... (to cos z prawej strony)
dziekuje
Twoj temat powinien trafic do dzialu ogolnego, gdzie go przenosze...
Ps. Prosze uzupelnienic profil uzytkownika... (to cos z prawej strony)
dziekuje
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
przez 3 mies zrobilem 8 tys Samochod byl sprawdzony rozrzad wymieniony na czas i potwierdzilem to w serwisie austriackim Nie wiem co dokladnie sie stalo ale przed awaria byl straszny huk i silnik sie skonczyl
- Od: 15 kwi 2011, 22:17
- Auto: mazda 6 2.0 MZR-CD 121KM 2004rok produkcji
A przebieg sprawdzałeś dzwoniąc lub @ do Austriackiego serwisu czy wierząc w to co napisane w książce serwisowej ? Bo 166 tysięcy na diesla z 2004 roku to nie wielka wartość.
bo pięknie wyglądające książki serwisowe to ja już nie raz oglądałem w komisach;)
bo pięknie wyglądające książki serwisowe to ja już nie raz oglądałem w komisach;)
Strona 1 z 1