Ile można przejechać na KF (2.0V6)???
Strona 1 z 1
To co dzisiaj zobaczylem przeroslo moje najsmielsze oczekiwania!!! Upatrzylem w komisie xedosa 6 2.0 V6 ,a ponieważ cena wydala mia sie bardzo atrakcyjna (2000E 94r) postanowilem mu sie blizej przyjzec.Bardzo ladnie utrzymany,skora,alusy,wlasciciel twierdzi ze w bardzo dobrym stanie technicznym. Tak wiec zasiadlem za kierownica i... spojzalem na licznik. 448 000 km!!! nic dodac nic ujac!!! hmmm , az milo pomyslec ze pod maska mam ten sam motorek 

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
japonska precyzja + dobre i regularnie wymieniane materiały eksploatacyjne + rozsądne traktowanie = duży przebieg :–)
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
nie ma sie czym podniecac, koles o auto dbal to ma duzy przebieg , proste jak drut , pozdro
-
Pyton162
Morgenik napisał(a):nie ma sie czym podniecac, koles o auto dbal to ma duzy przebieg , proste jak drut , pozdro

narazie trzyma sie calkiem niezleKrasnal napisał(a):mARIOx jak patrze na Twoje fotki w avatarze to jestem PEWNY że Twoja Madzia tyle, nie wytrzyma
Ale gratuluje wyniku

Strona 1 z 1