Grinch napisał(a):bardzo niebezpiecznie
Ja złego słowa nie powiem, jeździło się jak najbardziej OK
Jak ktoś myśli co robi i czuje auto to nie ma problemu
www.mazdaspeed.pl
Grinch napisał(a):bardzo niebezpiecznie
donmarkos1 napisał(a):Ja bym mercedesa nie wybrał tylko dlatego że tak jak ktoś już powiedział to auto dla osób po 50-tce
A druga sprawa exploatacja, wymiana części to czasem jest naprawde kosztowna sprawa, wiem bo moja mama ma Mercedesa A klase ( mama jest po 50-tce ) i ostatnio wymiana klocków była związana z wymianą tarcz ponieważ inaczej się nie da, do tego wymiana amorków i tak zrobił sie koszt przeszło 1500 zł.
Ja bym również polecał BMW
Grinch napisał(a):konkretnie bmw jakiej sa jakosci
donmarkos1 napisał(a): i ostatnio wymiana klocków była związana z wymianą tarcz ponieważ inaczej się nie da, do tego wymiana amorków i tak zrobił sie koszt przeszło 1500 zł.
Maciej Loret napisał(a):A do BMW są istotnie tańsze części ?
Mev napisał(a):Nie wydaje mi się to jakąś szczególnie wysoką cenąSame klocki i tarcze to masz ok 600zł + amorki + robocizna...
Do mojej na ten przykład cena jednego amortyzatora na przód to około 800zł...
Radex napisał(a):Poza tym nie przemawia do mnie różnica cen części jako karta przetargowa w przypadku wyboru takich drogich aut...
Jeśli stać mnie by było na takie auto to tym samym biorę pod uwagę droższe części...
Riki napisał(a):ale A/B – ja tam nie widzę Mercedesa
Grinch napisał(a):jak to jest zima z [jakim?] napedem... bardzo niebezpiecznie??
grabu122 napisał(a):kobieta ,która jest zmuszona zimą okazjonalnie wsiąść za kierownice BMW nawet nie zdaje sobie sprawy które koła są napędzane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości