Zakup auta do 16 000 PLN – który wybrać?
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za rady, uwagi i spostrzeżenia. Jednak podjąłem już decyzję i wypadło na Saaba 9-3. Przeczytałem mnóstwo opini, testów, recenzji etc. Pytałem, szukałem itp. Zdania już nie zmienię
Każde auto ma jakieś wady. Gdybyśmy się kierowali tylko negatywnymi uwagami, auta nigdy byśmy nie kupili. Liczę się z tym że coś może być nie tak ale to jest po części frycowe aut nowszych naszpikowanych elektroniką.
Tak więc raz jeszcze Wszystkim bardzo dziękuję i proszę o moderatora o przenieseniu tego temtu do kosza.
Pozdrawiam i życzę szerokości
Tak więc raz jeszcze Wszystkim bardzo dziękuję i proszę o moderatora o przenieseniu tego temtu do kosza.
Pozdrawiam i życzę szerokości
Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.
- Od: 4 gru 2009, 15:37
- Auto: Saab 9-3 2.0t Vector
O saaba jak się dba wcześniej, a nie dopiero jak się popsuje to śmiga bez problemów. Akurat elektroniką w 9-3 się nie przejmuj. Bardziej módl się o pompę wtryskową made in GM skoro chcesz diesla. To jest największy ból tych silników. Jak tylko zobaczysz wilgotną pompę to omijaj szerokim łukiem.
Oryginał jest horrendalnie drogi, a zamienniki BOSCH czasem chodzą, ale nigdy tak jak nowa. Ona jest sterowana elektronicznie. Jak prawie w każdym podzespole u saaba ma wpisany VIN i dlatego zamienniki też są problematyczne.
Oryginał jest horrendalnie drogi, a zamienniki BOSCH czasem chodzą, ale nigdy tak jak nowa. Ona jest sterowana elektronicznie. Jak prawie w każdym podzespole u saaba ma wpisany VIN i dlatego zamienniki też są problematyczne.
Chciałem diesla ale sprzątneli mi z pod nosa. Więc padło na 2.0 Turbo z 2003. Czarny kolor, na jasnych skórach, porzebieg 156 tyś kupiony od dziadka z okolic Lublina. Na dzień dobry przepływomierz był do wymiany ale już zrobione. Śmiga aż miło 
Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.
- Od: 4 gru 2009, 15:37
- Auto: Saab 9-3 2.0t Vector