Ok, to ja powiem tak: bylo nie kupowac 3 (fakt, zlooooo) to bys nie mowil ze diesel to zloooo
A na temat: ogladalem trojke (zlooooo, ciasne, niewygodne, male, brzydkie itp
www.mazdaspeed.pl
CezaR83 napisał(a):na koniec powiem ci chłopaku [Sasiad] kup najlepiej to co Tobie sie podoba i na co masz ochotę , tak jak ja...
CezaR83 napisał(a):To akurat było ironicznie napisane jakbyś nie zauważył (odnosiłem sie do tego co pisali poprzednicy)
CezaR83 napisał(a):Ogólnie napisałem subiektywnie od siebie po 1,5roku jeżdżąc 3, a Ty?no comment!
Sasiad napisał(a):dzieki, teraz mam wiekszy zakres poszukiwań ;d bo w role wchodzi również AT ;]
yoshiwwy napisał(a):Adaś napisał(a):yoshiwwy napisał(a):Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach sedana, który jest ładniejszy niż hatchback
herezje siejesz
Kwestia gustu. Sedany bardziej mi odpowiadają (no może za wyjątkiem ostatniego Civica)
bartezm napisał(a):ANNA napisał(a):"JEDEN DO RĘKI NIE WEŹMIE,A DRUGI Z RĘKI NIE WYPUŚCI"
chcialas napisac: It's OK – to be gay
ach te kobiety...
no jak dla mnie to bardziej "gejoska" jest M6![]()
dlatego polecam 3 w sedanie 2.0 czarna i w automacie
krzych napisał(a):A co do gejowosci M6 to chyba o nowej mowisz?
bartezm napisał(a):krzych napisał(a):A co do gejowosci M6 to chyba o nowej mowisz?
![]()
nie przejmuj sie wszyscy mi mowia ze ja lubie damskie samochody jak mx5 czy hrv ale to zlewam i jezdze tym co mi sie podobaSasiad – to rowniez sie Ciebie tyczy – wybierz tak abys byl zadowolony a my na forum mozemy tylko zasugerowac jakis wybor
Sasiad napisał(a):M3 sporadycznie widuje na ulicy ;d i dlatego wlasnie chce ja !
Sasiad napisał(a):i wszystko co chciałem wiedziec na ten temat, tylko z silnikiem 2.0 to 99,9% mazd3 na allegro jest z automatyczna skrzynia biegow – a ja jakos nie jestem do tego przekonany i wole manualna =/
edit: a jeszcze jedno opłaca sie jechac do niemiec za taka mazda ? czy cena bedzie podobna co w PL
krzych napisał(a): slabo sie rozgladasz, co trzecia Mazda widziana przeze mnie to M3 (o ile nie co druga)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Krzemol i 6 gości