Dokladnie, Ta pod moim podpisem ma fajna felge, zderzaki w kolorze i lotke. Tak mało wystarczy aby auto wygladalo duuuzo lepiej. Oryginalnie moja miala czarna blende, zegary bez obrotomierza i korbotronik

Odkd mam ja czyli od 2 lat zminilem zegary na zegary z obrotomierzem, blende tylną, centyralny zamek, no i elektryki sam zakladalem, kupilem na allegro 4 silniki, okablowanie, 4 tapicerki przelaczniki i wszystko potrzebne do tego za 150 zł, zmienilem deske rozdzielcza bo moja byla wyplowiala i spekana. Zastanawiam sie nad blosem, poneiwaz etraz od kad podlaczylem gaz auto nie jedzie

jest roznica i do sporo a mikserze. Tanie to moze i one sa alena miske olejowa czekalem 2 miesiace, linke od recznego 2 tygodnie, wszystko szlo z centrali Z korei

Ale cena byla normalna, wiec z czesciami do tego jest klopot. Skrzynie tez nie moglem dostac to kupilem od 323fki i hula. A jak myslicie, czy lepiej ze mam etarz skrzynie od 1.6 czy zmienic na skrzynie od 1.8 ? na ktorej skrzyni beda lepze przelozenia ?