Volvo S80
Strona 1 z 1
Witam. Może macje jakieś doświadczenia z tym samochodem, szczególnie z silnikiem diesla, chodzi mi o wrażenia z jazdy, awaryjność i takie tym podobne rocznik tak 2000-2003. Dziękuję i pozdrawiam.
MAZDA to jest jazda
Jest "elastyczny" – nawet bardzo...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...znajomemu udało się "odgjąć" takiego Volviaka po przyjęciu drzewa bokiem – jeździ nim do tej pory
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...znajomemu udało się "odgjąć" takiego Volviaka po przyjęciu drzewa bokiem – jeździ nim do tej pory
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Co do silnika diesla to Ci niestety nic nie jestem w stanie powiedziec ale jezeli chodzi o samochod to generalnie goraco polecam
Posiadalem takowe (1999 – 2.9 R6) i przez ponad dwa lata wzasadzie obylo sie bez awarii
Przy poszukiwaniach auta wzrocil bym szczegolna uwage na stan automatycznej skrzyni gdyz te nie sa najmocniejsze (w mojej okazalo sie ze byl wyciek oleju ktory umkna uwadze servisantom Volvo
I pewnego upalnego dnia lekko ja przypalilem ;/ po roku jazdy ze swiadomoscia ze predzej czy pozniej mi ona padnie sprzedalem auto – tak zapewne bym nim jezdzil do teraz) O duzym I wygodnym wnetrzu, bogatym wyposarzniu, super naglosnieniu I bardzo przyjemnym komforcie podrozowania nie bede wspominal bo napewno przekonasz sie o tym przy pierwszej jezdzie tym samochodem
Pozdr

Pozdr
Toyota Corolla / Nissan Murano + Infiniti G20
- Od: 11 kwi 2006, 18:25
- Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20
Strona 1 z 1