Nie sądzę żeby to było prawdą. Każda sonda pracuje tak samo więc nie wiem czemu jedna miała by pracować tylko miesiąc, a inna ileś tam tysięcy km.
Nie wiem dokładnie jaka jest różnica, ale czymś się jednak różnią (oczywiście oprócz ceny
www.mazdaspeed.pl
Nie sądzę żeby to było prawdą. Każda sonda pracuje tak samo więc nie wiem czemu jedna miała by pracować tylko miesiąc, a inna ileś tam tysięcy km.
tomciokr napisał(a):Pewnie taka że jakieś zamienniki potrafią być słabej jakości i przeważnie trzeba wtyczkę sztukować. Ja u siebie założyłem NGK i jakoś nie ma problemu.
Ja u siebie założyłem NGK i jakoś nie ma problemu.
Qdłaty25 napisał(a):Tak więc czeka Cię kolego sporawy wydatek na wymianę sondy
Romlat napisał(a):Witam, jest to mój pierwszy post na forum. Do tej pory użytkowałem Toyoty Corolle (E9 1600; E10 1300), moim kolejnym zakupem miała być Corolla E11ale po 2 miesiącach poszukiwań, stwierdziliśmy z dziewczyną że kupimy Mazdę 323F – w sumie to był jej wybór. Tutaj mam do was pytanie, znalazłem coś takiego [ciach]
urbinio napisał(a):ale niesadzisz ze lepiej tutaj pogadac popytac sie o takie glupoty niz zakladac nowy temat?? gdzie bedzie mial on np dwie odp. Takimi wlasnie ebznadziejnymi tematami zasmieca sie forum. A pozatym mysle ze opinie o BJ skonczyly sie gdzies na 20 stronie a pozatym niesadze zeby komus sie chcialo czyc 60 stron.
Romlat napisał(a):Spalanie – byłem pewien że z silnikiem 1,5 spokojnie czy zima czy lato zmieszczę się w spalaniu mniejszym niż 10l/100km w mieście i nie więcej niż 7-8 l na trasie a sądząc po wypowiedziach regułą to nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości