sprzedał mi jammera, który nie działał. odesłałem do niego, za pierwszym razem nie podjął przesyłki, za drugim razem została podjęta. i cisza. potem dowiedziałem się od niego, że on nie odebrał podobno. wysłane pocztexem, więc złożyłem reklamację i dostałem odpwiedź z poczty że przesyłka została odebrana.
poprosiłem o oddanie kasy.ściemniał mówiąc, że ktoś się podszywał pod niego i odbierał przesyłki w jego imieniu. poprosiłem o potwierdzenie zgłoszenia na policję tego faktu.
zgłoszenia nie dostałem, kasy nie dostałem, urządzenia nie dostałem. stąd UWAGA!!!!
tak się nazywa ten człowiek, ogłasza się na róznych forach:
Marek Dawidowski
Ul. Marynarska 1
84-230 Rumia
Tel 882 411 577
Ostrzeżenie przed oszustem – sprzedawca Jammera
Strona 1 z 1
kocur75 napisał(a):84-230 Rumia
Jeszcze ode mnie jest ten typ :/
idź na policje, z takim typem nie zalatwisz ugodowo. a policja wbrew pozorom często zalatwia taka sprawę, bo jest ona niezmiernie łatwa
idą do gościa (masz jego dane), probują wyjasnic sytuacje, a jak pwie, ze to nie on odebrał paczke z poczty, to sprawdzą podpis pod potwierdzeniem odbioru, i wszysto gra
idą do gościa (masz jego dane), probują wyjasnic sytuacje, a jak pwie, ze to nie on odebrał paczke z poczty, to sprawdzą podpis pod potwierdzeniem odbioru, i wszysto gra
- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6
Racja,ale ludziom się nie chce też tak łazić bo każdy sądzi że po co bo i tak nie załatwią.A takie złodzieje się cieszą bo wiedzą że są bezkarni...a jakby jednemu z drugim trochu się dostało po pupie za byle g*** za 20 zł to by się nauczył ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
Strona 1 z 1