Witam.
Zakupiłem właśnie kangoo i jeżeli ktoś z forumowiczów mógłby doradzić dobry warsztat dla renówek , francuzów byłbym wdzieczny.
Musze pare pierdół zrobić w kangurze.
Z góry dzieki
serwis renault wawa
Strona 1 z 1
Zostawiłem w ww zakładzie 2 tysie ,ale do końca nie jestem zadowolony.
Szef fajny , załoga przyjemna , ale czas usługi ,koszty i kłopoty z diagnozą usterek.
Za dużo nie domówień i gadki typu może być to a może być to.
Zostaje przy Śmigierze jednak.
Podjechałem z tym samym problemem chłopaki od razu postawili diagnoze no i ceny...
przykład służe.
Wymiana kompletnego sprzęgła citroenservice 400 , Śmigiera 300 i tak na każdej usłudze.
Troche sie uzbiera.
Zostaje przy Śmigierze z obydwoma brykami i basta.
Polecam wszystkich.
Szef fajny , załoga przyjemna , ale czas usługi ,koszty i kłopoty z diagnozą usterek.
Za dużo nie domówień i gadki typu może być to a może być to.
Zostaje przy Śmigierze jednak.
Podjechałem z tym samym problemem chłopaki od razu postawili diagnoze no i ceny...
przykład służe.
Wymiana kompletnego sprzęgła citroenservice 400 , Śmigiera 300 i tak na każdej usłudze.
Troche sie uzbiera.
Zostaje przy Śmigierze z obydwoma brykami i basta.
Polecam wszystkich.
mażdzica napisał(a):Zostaje przy Śmigierze z obydwoma brykami i basta
Ja bywalsme na Wroclawskiej 2 (Seat) a tuz obok jest jakis Kiljanczyk czy cus, moge podpytac o nich Seatowcow
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
mażdzica napisał(a):Śmigiera 300 i tak na każdej usłudze.
Troche sie uzbiera.
Owszem, ale części droższe. Wymieniali u mnie sprzęgło, zostawili źle ustawiony kompensator linki, tak że samochodem było ciężko jechać i urwali odbój maski (część tylko w komplecie z górnym elementem pasa przedniego).
U Pana Jacka w Citroen Peugeot Serwisie jeszcze nic nie robiłem, ale byłem w sprawie aktywacji na komputerze. Człowiek bardzo miły, podskoczył podłączył, z zacięciem pogrzebał, ale chyba nie do końca wiedział o co chodzi – nie udało się, za usługę "podłączenia" skasował.

the right man in the wrong place...
Kiljanczyk juz na emeryturze , sprzedał wszystko co miał ( Zagójska/Lewinowska) Renault Polska , tak słyszałem.krzych napisał(a): jakis Kiljanczyk czy cus
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
tco_tm napisał(a):mażdzica napisał(a):Śmigiera 300 i tak na każdej usłudze.
Troche sie uzbiera.
Owszem, ale części droższe. Wymieniali u mnie sprzęgło, zostawili źle ustawiony kompensator linki, tak że samochodem było ciężko jechać i urwali odbój maski (część tylko w komplecie z górnym elementem pasa przedniego).
U Pana Jacka w Citroen Peugeot Serwisie jeszcze nic nie robiłem, ale byłem w sprawie aktywacji na komputerze. Człowiek bardzo miły, podskoczył podłączył, z zacięciem pogrzebał, ale chyba nie do końca wiedział o co chodzi – nie udało się, za usługę "podłączenia" skasował.
Potwierdzam że z droższymi częściami do Śmigiery warto uderzać ze swoimi częściami ,ale robocizna tania.
Jaksa napisał(a):Kiljanczyk juz na emeryturze , sprzedał wszystko co miał ( Zagójska/Lewinowska)
Aktualnie na Zagójskiej budynek po Kiliańczyku wynajmuje France Automobiles Service z Ostrobramskiej. Niestety ładniejszy obiekt i więcej stanowisk odbiły się na jakości usług. Rozrost chyba z definicji nie służy warsztatom.
the right man in the wrong place...
Czyli zrobili "fabryke" a to raczej nie idzie w parze z jakoscią . Nie mam stycznosci z francuzami wiec nie wiem , jedynym produktem ( bardzo dobrym ) ktory w sieci Renault kupuje to silikon u Sepczynskiego.tco_tm napisał(a):Niestety ładniejszy obiekt i więcej stanowisk odbiły się na jakości usług
Nooo masz rację .tco_tm napisał(a):Rozrost chyba z definicji nie służy warsztatom
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Tak czy inaczej chlopaki z Wroclawskiej na pewno cos wiedza, a zaloga moze nawet ta sama mimo zmiany wlasciciela, jakby kto potrzebowal naprawde, moge spytac. A nawet jak nie bedzie potrzebowal, zapytam przy okazji.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Strona 1 z 1