Normy spalania EURO są ustandaryzowane i nie są za bardzo skomplikowane – podział obecnie chyba na 6 grup, biorą pod uwagę całkowitą emisję i skład spalin – chyba najbardziej kompromisowe wyjście.
www.mazdaspeed.pl
Udesky napisał(a):Mamy taki rząd jaki sobie wybraliśmy. Jak to ktoś kiedyś powiedział: taki rząd jaki naród.
wojtek75 napisał(a):Na koniec zacytuje wam kto to jest plebs (biorąc pod uwagę polskie średniowiecze) i przemyślcie sobie czy aktualnie coś się zmieniło po tylu wiekach : najuboższa warstwa społeczna w średniowiecznym mieście, czyli biedota utrzymująca się z pracy w CUDZYCH warsztatach lub kramach. I coż się zmieniło?! Możemy dziś rozszerzyć to o prywatne sklepy, zakłady itp!
wojtek75 napisał(a):Prawdziwy cel to powtarzam – eliminacja plebsu z ulic!
wojtek75 napisał(a):Naród w swojej masie jest głupi i dlatego tak bardzo odpowiada pseudoelitom demokracja. Co z tego że na 100 ludzi 3 lub 4 wie o co chodzi jak i tak pozostałych 96 baranów ich przegłosuje.
Udesky napisał(a):Bardziej skłaniał bym się ku próbie łatanie dziury budżetowej, a więc po prostu zdarcie z nas kolejnej kasy pod pretekstem ochrony środowiska
wojtek75 napisał(a):Powiem Wam drodzy forumowicze jedno – dopóki Kościół będzie kierował tym krajem wraz z wielkimi korporacjami, bankami a kieruje z tylnego siedzenia dopóty będzie tu coraz większa nędza i wyzysk. Kościół od wieków jest znany z tego, że wyzyskiwał biednych i trzymał z panami
Udesky napisał(a):Cieszmy się, że nie mieszkamy w Rosji, Ukrainie czy w Azji Centralnej tam grupy interesu robią co chcą i polityka jest tylko dla nich, a cała reszta się nie liczy.
Powiem Wam drodzy forumowicze jedno – dopóki Kościół będzie kierował tym krajem wraz z wielkimi korporacjami, bankami a kieruje z tylnego siedzenia dopóty będzie tu coraz większa nędza i wyzysk. Kościół od wieków jest znany z tego, że wyzyskiwał biednych i trzymał z panami (jak ktoś nie spał na histori to to doskonale wie). Zatrważająca jest niewiedza społeczeństwa i brak logicznego myślenia... Myślicie, że teraz się coś zmieniło to jesteście w olbrzymim błędzie. Nic się nie zmieniło i nasi posłowie, rządzący to nic innego jak prawa ręka Kościoła bo oni wszyscy dogadali się w 1989r. przy "okrągłym stole".
maise napisał(a):nie zauważyłem jakiejś wielkiej miłości między PO i Kościołem.
kiler00718 napisał(a):Powracając do tematu to ręce mi opadają nie dość że nie stać mnie na nowe auto to i tak sumą sumarów wyjdzie że przez te wszystkie podatki za swoją 12 letnią madzie zapłace jak za nową jeleń cóż to tylko Polska a z Mazdy i tak nie zrezygnuje
Grzyby napisał(a):wojtek75, a od kiedy to J. Buzek był liderem AWS?
Akar.Zaephyr napisał(a):Jeszcze takie ciekawskie pytanie do panów z rządu, choć naturalnie nie spodziewam się odpowiedzi. Kto zapłaci podatek za rządowe limuzyny? Bo jak dla mnie to każdy wożący nim swój zad powinien.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości