Chyba się przejdę pooglądać nowe Mazdy
może coś ciekawego poopowiadają.
p.s: jak było to sorry z dubel.
www.mazdaspeed.pl
tarkan napisał(a):No... chyba pierwszy raz w nowej historii Mazda Motor Poland coś takiego organizują... Dobrze... tylko gdzie kampania TV? W radiu słyszałem tylko reklamę salonu Big Auto Handel.
Waikiki napisał(a):A do czego Ci kampania TV? Skoro usłyszałeś reklamę w radio
tarkan napisał(a):Waikiki napisał(a):A do czego Ci kampania TV? Skoro usłyszałeś reklamę w radio
ilu ludzi słucha radia, a ilu ogląda TV? właśnie po to potrzebna kampania TV.
A to co słyszałem w radiu, to nie była kampania Mazdy tylko reklama Big Auto Handel...
Żyjemy w czasach konsumpcjonizmu, zwykłe polecanie marki poprzez marketing szeptany – jako sprawdzonej, dobrej, bezawaryjnej – to za mało. Ludzi trzeba ruszyć, trzeba im pokazać, zachęcić, zaprosić, przyciągnąć...
W tym przypadku mówimy nie o 'wszystkich' tylko o markach samochodowych... ale ok, zakończmy tę dyskusję, bo ponoć jeśli coś jest dobre (a Mazda jestWaikiki napisał(a):Gdyby stosować Twoją strategię, to wszyscy powinni reklamować się wyłącznie w TV
sunnyluk napisał(a):A czy ktoś wie jakie ceny oferować będą podczas weekendu na Mazdy 2 z roku 2008??? Już od dawna chciałbym ją kupić ale obecna cena modelu z 2009 roku "lekko" mnie zniechęca... od 49800zł....masakra
pawelMX6 napisał(a):Widziałem jeszcze dwie wersje – czarna skóra oraz, chyba w wersji Sport, skóra w połączeniu z perforowanym materiałem na środku fotela i oparciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości