Ile kilometrów robicie swoimi Mazdami?
a ja to nie wiem
poprzednia mazda (323f BG), ktora mialem rowno rok, zrobilem 15k km. Xedosem jezdze od pazdziernika 2008 i zrobilem juz jakies 8-9 k km, wiekszosc w trasie. Od grudnia prowadze statystyki i wyszlo mi ze od 16-12-2008 do dzisiaj zrobilem jakies 3,5k km. Jak na mnie to dosyc duzo
Jak tak dalej bedzie (a mam w planach montaz instalacji na podtlenek LPG
) to mysle, ze do pazdziernika 2009 zrobie lacznie jakies 30k km.
Jeżdżę tylko po mieście,jakieś 100-150 km tygodniowo.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Ja jak sie nie wybieram do nikad to w miesiacu po miescie przejezdzam jakies 500-600 km. Jak sie trafi jakis wyjazd gdziekolwiek to do tych "stalych" kilometrow trzeba dodac od 300 do 600 w miesiacu. Jakies 13 tysiecy rocznie.
Mój średni roczny dystans to około 20 tys. rocznie do mojej własnej dyspozycji procentowo to około 60% miasto – 40% trasa (kilka razy w roku Krk –>(320km) Zamość –>(150km) Puławy –>(275km) Krk) i kilometry lecą
i oby tak dalej eFka się spisywała 
- Od: 16 mar 2006, 20:56
- Auto: 323F(BG) 1.6i 8v,1991
Do 30 tys rocznie głównie miasto...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam!
Miałem Mazdzie 323f BG 16, w ciągu pół roku roku zrobiłem nią około 18000km, ale były to częste wyjazdy LUBLIN-RZESZÓW-LUBLIN. A Teraz jeżdżąc 626 GE przez ponad półtora roku zrobiłem około 27000km, więc nie jest to dużo. MAZDĄ jazda to sama przyjemność!!!!
Pozdrawiam
Miałem Mazdzie 323f BG 16, w ciągu pół roku roku zrobiłem nią około 18000km, ale były to częste wyjazdy LUBLIN-RZESZÓW-LUBLIN. A Teraz jeżdżąc 626 GE przez ponad półtora roku zrobiłem około 27000km, więc nie jest to dużo. MAZDĄ jazda to sama przyjemność!!!!
Pozdrawiam
- Od: 27 wrz 2008, 16:21
- Auto: Ford Mondeo MK3 2.0TDCI
Średnio rocznie robilem 20tys. km rocznie,od czerwca zeszlego roku mam zrobione ponad 17tys,bo w czerwcu zakladalem gaz i sprawdzalem ile przejechalem od tamtej pory. Wiec teraz mi wyjdzie wiecej niz moja średnia co oznacza ze wiecej robie km na gazie niz na benzynie.Okolo 35%to jazda po miescie a 65%trasa.
w październiku 2007 madzia miała 220tkm, dzisiaj ma przebieg 294tkm
(to nie jest jedyny samochód którym poruszam się )
Są w życiu samochody, które raz widziane bywają niezapomniane...:)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
- Od: 30 lis 2008, 13:24
- Auto: Mustang & Navara & Cooper