Przed chwilką znalazłem w miejscu odludnym kluczyki do mazdy – nowe składane. Wiem że policja w takich przypadkach śmieje się w twarz więc nawet nie próbuje tam czegokolwiek szukać. Wiem też, że producenci prowadzą bazy danych gdzie kluczyk jest przypisany no nr. VIN ale nie wiem jak miałbym to sprawdzić. Czy dealer coś pomoże w takiej sytuacji?
Pomóżcie bratu w potrzebie! z pewnością gdzieś tam jest nieszczęsny właściciel mazdy i łka w poduszkę!
ps. obleciałem wszystkie mazdy na kwadracie, ale bez rezultatów.
Znalezione kluczyki
Strona 1 z 1
no bracie, respekt za takie podejście
liczę, że kluczyki trafią do właściciela

liczę, że kluczyki trafią do właściciela
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
A może poprostu zawieź te kluczyki do najbliższego ASO i niech się zajmują szukaniem właściciela 
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
zadzwoniłem do najbliższego aso i powiedzieli, że ew. powiadomią że je mam – miejmy nadzieję, że odpuszczą sobie zysk z tego 1 kluczyka...
ogłoszenia oczywiście już wiszą
– jednak jest to tak nieoczywiste miejsce, że wątpię, że ktoś tam pójdzie szukać... wał wiślany jest dłuuugi
ogłoszenia oczywiście już wiszą
-
syzmon
ostatnio z kumplem znalezlismy kluczyki w drzwiach
i tez za bardzo nie wiedzielismy co zrobic , akurat jechał jakis patrol, powiedzielismy ze w tym aucie byly kluczyki , wzieli je , ai na desce rozdzielczej zostawili kartke , ze kluczyki do odiboru w komendzie
jakies 3 godziny pozniej patrzymy – przywiezli gostkowi kluczyki 

- Od: 6 sty 2008, 17:15
- Auto: Mazdaspeed Lantis 98r
Napisz nawet w tym wątku, jaka miejscowość i lokalizacja znaleziska oraz wrzuć np. na Gumtree lub do sekcji ogłoszeń Metra.
Strona 1 z 1