zabawa w znalezienie różnic...
Strona 1 z 1
Nic dziwnego. Proponuje porównanie IS z X6.
Obecny IS wygląda jak ociosany kamieniem Xedos6.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Obecny IS wygląda jak ociosany kamieniem Xedos6.
Ostatnio edytowano 29 sty 2009, 07:28 przez Paweł, łącznie edytowano 1 raz
the right man in the wrong place...
marzyciel napisał(a):zanim dzisiaj nie zobaczyłem lexusa ISa zaparkowanego obok mojej 6 dziwiłem się dlaczego wiele osób myli moją 6 z lexusem...
bo M6 ma cos z Lexusa,szczegolnie ten przod. Silnik Is 2.5 benzyna ma 204KM a M6 2.5 benzino 170km,roznica w mocy jest. Ale coz to poruwnywac Lexus to Lexus i jak na razie moj najwiekszy faworyt na nastepny woz,chociaz nie ukrywam ze M6 2.5 tez.
iiyama napisał(a):ta po prawej ładniejsza
przod Lexusa piekniejszy ale Madzia ma tyleczek zgrabniejszy
tego nie pisałem, bo to oczywiste Przy całym szacunku do lexusa, to jego przód przy 6 wygląda jakby wyszedł spod reki projektanta z Korei...
przy moim szacunku do M6 to ona wyszla jak z Chin chodzi mi o przod
-
Gość
Widelec napisał(a):z tej perspektywy to i Mondeo nowe jak postawisz to będzie tak samo wyglądało.
...właśnie...jak bym nie wiedział, że to Mazda 6, palnął bym, że to na pewno nowe Mondeo.... węc może nie szukajmy dziury w całym.... taki to już jest ten świat motoryzacyjny teraz..... dla zainteresowanych... proszę obejrzeć sobie sylwetkę nowego Opla Insignia (następca Vectry) jakie podobieństwa dostrzegacie
Nowa 6 jest bardzo ladnym autem ale... Lexus jest jednak autem znacznie bardziej prestizowym, konkurujacym bezposrednio z bmw 3 czy mercem C.
- Od: 3 sty 2009, 11:17
- Auto: Mazda 3 TS 2005
To i to samochód. Podobne kolory. To wszystko.
Mazda jest super, ale Lexus jest wręcz idealny.
Mazda jest super, ale Lexus jest wręcz idealny.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Jestem tego samego zdania .figo-fago napisał(a):6 jest piękna
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1