Cabrio dla siostry. MX-5?
andreass napisał(a):mazda 121Nie zabije się z powodu nadmiaru mocy, cabrio jest, tanie i niezawodne
1. Auto już kupione
2. IMHO i IMSisterO – nieładne – a auto mojej siostry ma być przede wszystkim ładne.
Udesky napisał(a):Antolll napisał(a):Fiat miał być, bo ładniejszy.
To twoje zdanie czy siostry?Bo coś czuje że tylko jej.
.
Dla mnie oba ładne, ale barchetta taka kobieca łódeczka – w tej roli sie sprawdza
Udesky napisał(a):Antolll napisał(a):Edit: 1,6 125KM, nie może siostra być szybsza od brata
To i tak dużo jak na pierwszy samochód
Siostra i tak bedzie sie przede wszystkim lansowac powoli bez dachu, a przynajmniej wyprzedzanie bedzie bezpieczne
pawelMX6 napisał(a):Gdzie te czasy, że na pierwsze auto odkładało się kilka własnych pensji i kupowało 126p lub coś podobnegoTeraz zdajesz prawko i od razu kupujesz CRX 125PS albo i lepiej, RX-8
Niby 3ecie auto w domu niepotrzebne, ale uznaliśmy rodzinnie że lepiej zamiast jednego audi A6 mieć mondeo, 626 i crx-a, a wszystkie warte w sumie połowe audicy.
A za fakt, że to jest cabrio nie płaci sie wiele wiecej niż porównywalnego np. civica w takim stanie. A jaka frajda. Poza tym to jest też dla mnie i dla taty, jak sie cieplej zrobi, do zabawy
A co do porównania barchetta – del sol – del solką bede mogł jeździć bez kaptura, czarnych okularów i oskarżeń o nadmierne kumplowanie sie z chlopakami

(
)Udesky napisał(a):Taka trochę gejowska
Volvo 850 T5R 250KM
- Od: 17 maja 2008, 22:00
- Auto: niżej wypisałem :D
Antolll napisał(a):Siostra i tak bedzie sie przede wszystkim lansowac powoli bez dachu
Do czasu
Ani się obejrzysz, jak będzie wybywać po nocach na ustawki pod pretekstem randki.

Antolll napisał(a):przynajmniej wyprzedzanie bedzie bezpieczne
hmm, dobrze że to kobieta, bo gdyby chodziło o brata to nie wiem czy moglibyśmy tu mówić o bezpieczeństwie tego manewru, a raczej o jego częstotliwości.

Ostatnio edytowano 6 sty 2009, 21:16 przez Udesky, łącznie edytowano 1 raz
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
Udesky napisał(a):Antolll napisał(a):przynajmniej wyprzedzanie bedzie bezpieczne
hmm, dobrze że to kobieta, bo gdyby chodziło o brata to nie wiem czy moglibyśmy tu mówić o bezpieczeństwie tego manewru, a raczej o jego częstotliwości.
To takie moje hobby

Volvo 850 T5R 250KM
Artiks napisał(a):Wrzuci tam dmuchawkę to ci szczena opadnie
I powiedz siostrze ze zamieniasz jej suszarkę elektryczną na mechaniczną i teraz aby wysuszyć włosy musi się przejechać autem bez dachu

Artiks napisał(a):Wrzuci tam dmuchawkę to ci szczena opadnieAntolll napisał(a):1,6 125KM, nie może siostra być szybsza od brata
To ja nie wiem jaką Ty masz siostre, ale moja na samochodach zna sie tak, że jak dzisiaj przy ubezpieczaniu okazało sie że potrzebne jest jeszcze zabezpieczenie do AC to zaproponowała simlocka
Volvo 850 T5R 250KM
Antolll napisał(a):zabezpieczenie do AC to zaproponowała simlocka

Siostra poczyta w necie, podjedzie do tunera, wyskoczy z kasy, a po tym:
"Braciszku patrz jakie mam fajne pssss"

A KL'ka na to – Niemożliwe
Udesky napisał(a):Antolll napisał(a):zabezpieczenie do AC to zaproponowała simlocka
![]()
![]()
![]()
Siostra poczyta w necie, podjedzie do tunera, wyskoczy z kasy, a po tym:
"Braciszku patrz jakie mam fajne pssss"
A KL'ka na to – Niemożliwe
A KL-ka na to "pamietasz jak miałam 6 cylindrów? To jeszcze dorzuciłam dwa gary, dodatkowe 3,2 litra pojemności, biturbo, podtlenek i stałe 4x4. Jedziemy?
Prawdopodobieństwo powyższego jest takie samo jak tego, że moja siostra zamontuje turbine

Volvo 850 T5R 250KM