46. Rajd Barbórki 2008
1, 2
Byłem, całkiem fajnie – tylko trochę zimno. Nudzi mnie to że od zawsze ścigają się te paskudne pudła w stylu Evo i Impreza. O wiele ciekawiej by wyglądało gdyby na kostce wystartowały np: RX-8, 350Z, Cooper S, Brera, TT-S, Z4 Coupe itd...
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Marco7 napisał(a):paskudne pudła w stylu Evo i Impreza
Litości Marco...może jeszcze Skyline'a tak nazwiesz ?
Marco7 napisał(a):O wiele ciekawiej by wyglądało gdyby na kostce wystartowały np:
Marco7 napisał(a):RX-8, 350Z
Wolałbym: RX 7 i Skyline
Marco7 napisał(a):Cooper S, Brera
Zgadzam się...
Marco7 napisał(a):TT-S
Wreszcie jeździ odpowiednio do wyglądu, choć IMO nie wygląda za szczególnie...
Marco7 napisał(a):Z4 Coupe itd...
vs.MX-5 NB...
A w ogóle to miałem być, ale miałem 4 sprawdziany w tym tygodniu

ja bylem na Karowej ale wytrzymalem 1,5 godziny w tym mrozie. Pozniej ucieklismy do baru bo juz nie czulem czy mam jeszcze stopy czy nie...
Ale ogolnie swietna impreza! Naprawde klimat niesamowity! No i jak Poldek 2000 przelecial trase to bylo niesamowite... No i oczywiscie Mazda
:D Tak swojsko 
Ale ogolnie swietna impreza! Naprawde klimat niesamowity! No i jak Poldek 2000 przelecial trase to bylo niesamowite... No i oczywiscie Mazda
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Cukierek napisał(a):krzynio i Bury 323 nie postaramy się, tylko brać się do roboty bo ja chętnie zobaczę GTX/GTX na trasie rajdu!
Spoko, spoko powoli najpierw czekamy na regulamin KJS 2009, bo podobno szykują się jakieś drastyczne zmiany
Chcielibyśmy pojechać w RSMPPC
( RAJDOWYCH SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSKI CENTRALNEJ)
I coś dodatkowo
Pozdrowionka
Burry
PS. będziemy informować na bieżąco
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
- Od: 25 lip 2005, 11:26
- Auto: MAZDA 323 GT-R
Burry ja czekam na Wasz start w KJS'ach.
Jeśli chodzi o regulamin, to znając życie tylko utrudnią.
Jeśli chodzi o regulamin, to znając życie tylko utrudnią.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
www.gtrproject.pl
Mateusz L napisał(a):Marco7 napisał(a):paskudne pudła w stylu Evo i Impreza
Litości Marco...może jeszcze Skyline'a tak nazwiesz ?Marco7 napisał(a):O wiele ciekawiej by wyglądało gdyby na kostce wystartowały np:Marco7 napisał(a):RX-8, 350Z
Wolałbym: RX 7 i Skyline
Mam na myśli że już tyle lat te same auta w kółko – nuda!!!! Generalnie sportowe auta, czy to Skyline, czy RX-7 czy RX-8, bez znaczenia, tylko koniec już z tym monopolem tych dwóch pudełek 'balangi' i 'ewo'
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

1, 2