Robo napisał(a):Właśnie dlatego głównie nie podobało mi się to otwarcie granic. Nasprowadzali szrotów po 300 euro
wqrvia mnie takie gadanie
jakby ministerstwo finansów i inne pasożytnicze urzędy raz na zawsze odpierdoliły się od używanych samochodów, to z dnia na dzień okazało by się, że sytuacja jest normalna, bo juz szrotów nie opłaca sie sprowadzać na handel dla jeleni; kazdy by sobie kupił mazdę tam gdzie chce i w takim stanie w jakim chce... widzieliście ceny GE w UK

2 lata temu widziałem na eBay.co.uk tranzakcję sprzedaży GE KL '92 za... 440 GBP

a cena kup teraz była 700.
piszę to w tym wątku, bo właśnie idiotyczne przepisy wymyślone na poczekaniu przez kretynów na państwowych pensjach kreują rynek dla aut kradzionych.
ech... i nie czuję juz specjalnej niechęci do tych, którzy obrabiają czy zawijają skorupy... bo system czyni to opłacalnym... bo policja przyjeżdża jak zadzwonię, że kradną maloocha czy poloneza starego a jak dzwonię bo widzę, że zawijają golfa czy lanosa to... wiadomo, nie było zgłoszenia... już nie dzwonię – nigdy. szkoda baterii i klawiszy.
hhe ale się wymądrzyłem