Skośnooka pokusa...
Autko niewiele pali jak na możliwości.Bezpośredni wtrysk różnicuje spalanie jeszcze bardziej.Jedziesz spokojnie
pali malutko,jedziesz ostro to pali dużo ale i tak akceptowalnie. Trzyma dobrze i dobrze ją "czuć" więc cieszy jazda z fantazją. Co do Murano to dziwnie jeździ i ma na oko pół bagażnika CX' a .Ja osobiście w tej klasie SUV' ów bym troche wyżej pozycjonował Murano bo ma więcej bajerór we wnętrzu i jest maślane w prowadzeniu bo
chyba tak lubi a CX' a może i ciut niżej jeśli chodzi o bajery ale jeśli chodzi o jazdę a nie o przemieszczenie sie do pracy to mazda potrafi zadziwić.Przemiszczanie się po mieście jak jakimś hot hatch'em może wprawić w osłupienie...radośnie zamerdać ogonkiem też potrafi.
pali malutko,jedziesz ostro to pali dużo ale i tak akceptowalnie. Trzyma dobrze i dobrze ją "czuć" więc cieszy jazda z fantazją. Co do Murano to dziwnie jeździ i ma na oko pół bagażnika CX' a .Ja osobiście w tej klasie SUV' ów bym troche wyżej pozycjonował Murano bo ma więcej bajerór we wnętrzu i jest maślane w prowadzeniu bo
chyba tak lubi a CX' a może i ciut niżej jeśli chodzi o bajery ale jeśli chodzi o jazdę a nie o przemieszczenie sie do pracy to mazda potrafi zadziwić.Przemiszczanie się po mieście jak jakimś hot hatch'em może wprawić w osłupienie...radośnie zamerdać ogonkiem też potrafi.

- Od: 21 lip 2008, 10:54
- Auto: SAAB 9-3 2.0T
Mazdy-służbowe
Od 1,5 tygodnia ..w zależności od wersji kolorystycznej i wyposażeniowej...
Mazdy-służbowe
maykee_mike napisał(a):Od 1,5 tygodnia ..w zależności od wersji kolorystycznej i wyposażeniowej...
mi w Lodzi powiedziano ze 6tygodni (chcialem z szyba w dachu). Pojechalem do Niemiec i kupilem od reki. przy okazji sprawdzilem co potrafi na autostradzie. zrywa sie ladnie nawet przy 160. prace w zakretach bede sprawdzal w Polsce.
- Od: 28 sty 2008, 15:34
- Auto: CX-7 Expression '08
Cena wydaje się nieprawdopodobnie niska nawet jeśli byłaby to wersja energy . Po sąsiedzku AUTO CLUB w Łodzi ma expression po 124900pln i ubezpieczenie w promocyjnej cenie...
Mazdy-służbowe
kupilem auto z prywatnego ogloszenia ktore znalazlem na mobile. facet sprzedawal bo dostal prace zagranica i wyjezdzal na pare lat. zaznaczam ze samochod nie jest nowy na papierze (6miechow), ale w rzeczywistosci jak nowka. mysle ze poprostu trafilem na okazje.
wiekszosc ofert jakie znalazlem w necie to byly auta demonstracyjne, a takiego nie chcialem, gdyz wiem jak wygladaja jazdy testowe. zrobilem takie dwie (w Lodzi i Gdansku) i wiem jacy podjarani sa mlodzi sprzedawcy na tych jazdach cx-em. tam sie samochodow nie oszczedza.
nie wiem czy moge podawac tu linki na forum (?) ale jak dobrze poszukasz to za 29tys euro mozesz miec nowke expression wiec po sprowadzeniu powinienes sie zamknac w 110. pamietaj o VAT w Polsce na nowe auta z uni ale podobno i to mozna obejsc.
wiekszosc ofert jakie znalazlem w necie to byly auta demonstracyjne, a takiego nie chcialem, gdyz wiem jak wygladaja jazdy testowe. zrobilem takie dwie (w Lodzi i Gdansku) i wiem jacy podjarani sa mlodzi sprzedawcy na tych jazdach cx-em. tam sie samochodow nie oszczedza.
nie wiem czy moge podawac tu linki na forum (?) ale jak dobrze poszukasz to za 29tys euro mozesz miec nowke expression wiec po sprowadzeniu powinienes sie zamknac w 110. pamietaj o VAT w Polsce na nowe auta z uni ale podobno i to mozna obejsc.
- Od: 28 sty 2008, 15:34
- Auto: CX-7 Expression '08
Uwierz mi ,nie katujemy aut. Szaleństwa oklejonym autem to niezbyt dobry wizerunek dla firmy.Gratuluje w każdym razie udanego zakupu i życze udanej eksploatacji i frajdy z jazdy. W razie czegokolwiek do CX' a służę pomocą.
Mazdy-służbowe
maykee_mike napisał(a):Uwierz mi ,nie katujemy aut. Szaleństwa oklejonym autem to niezbyt dobry wizerunek dla firmy.Gratuluje w każdym razie udanego zakupu i życze udanej eksploatacji i frajdy z jazdy. W razie czegokolwiek do CX' a służę pomocą.
Ja sie zgadzam z kolegą ze autka testowe są dobijane .
Ze zwykłymi silnikami nie jest tak żle ale przeganianie zimnej turbiny na maxa to porażka tak samo jak wystudzanie no i ciagłe stygnięcie i włączanie -żadnych samochodów po jazdach z turbiną .
Sprzedawcy sami podkręcają klientów żeby deptać,wiem bo to doświadczyłem ale taka jest jak chce się coś sprzedać .
Ja gratuluję zakupu CX7 bo to piękne autko ,sam chciałem kupić ale benzyna to nie dla mnie
myślałem na przyszłość jak będzie CX 7 DISEL
Obecnie jezdzę nowa Mazdą 6 disel i jeszcze nie myślę o zmianie -ona jest piękna
- Od: 27 kwi 2008, 11:18
- Auto: Mazda 6 dynamic 2.0 diesel
Dla mnie to ona w ogóle nie wygląda 
- Od: 27 maja 2008, 22:18
- Auto: Accord Tourer 2.0 Exe '08 VIII
wczoraj oglądałem i testowałem to auto.
generalnie robi bardzo dobre wrażenie poza 3 czynnikami:
– beznadziejnie wykonana kierownica z twardego i sprawiającego tandetne wrażenie tworzywa
– zbyt duże i mało aerodynamiczne lusterka zewnętrzne
– plastikowa twarda tania tapicerka – nieco odpycha...takie wstawiano 8 lat temu...
czy ktoś próbował zagazowywać to autko? jakieś odczucia?
– beznadziejnie wykonana kierownica z twardego i sprawiającego tandetne wrażenie tworzywa
– plastikowa twarda tania tapicerka – nieco odpycha...takie wstawiano 8 lat temu...
- Od: 18 wrz 2008, 20:30
- Auto: Volvo S60/ 6 /Kawasaki ninja
rav3nlord napisał(a):wczoraj oglądałem i testowałem to auto.
czyli wersja USA:
-kierownica bez skóry (pewnie w stanach cała by była tłusta od hambugsów)
-lustra bez kierunkowskazów (optycznie lepiej wyglądają w europie-kierunkowskazy)
-mniej skórzanych wstawek we wnętrzu
-powolny automat
-mniej sprężyste zawieszenie
Radze zweryfikować dla hecy.
Co do gazu to ja bym nie ryzykował....brrrr
Mazdy-służbowe
to autko jest mega!
- Od: 16 lip 2007, 10:59
maykee_mike napisał(a):(pewnie w stanach cała by była tłusta od hambugsów)
ooo kolega maykee_mike widze "amerykanista"...darowal bys sobie chlopie takie stereotypy

maykee_mike napisał(a):-kierownica bez skóry
maykee_mike napisał(a):-lustra bez kierunkowskazów
maykee_mike napisał(a):-mniej skórzanych wstawek we wnętrzu
maykee_mike napisał(a):-powolny automat
maykee_mike napisał(a):-mniej sprężyste zawieszenie
i cena duuuuuzo nizsza niz w Europie przyokazji

POZDR
Toyota Corolla / Nissan Murano + Infiniti G20
- Od: 11 kwi 2006, 18:25
- Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20