Mazda6, JMZGG82L601660437, (otomoto: 4035904416), Gregor-Cars Kaszów, 606479799.

Dział przeznaczony dla aut z niezwykłą "historią".

Postprzez Julek_ » 20 kwi 2015, 17:03

Adres do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/mazda-6-mps-4x4-bosse-navi-ID4p8f6v.html

Odnośnie tego mpsa, to sprawa na miejscu wyglądała tak, na dzień 17.04.2015 miał na liczniku trochę ponad 209 tys. km z wydruku w 2011 miał 206 tys. km. Miałem informacje od użytkownika Marianek, że:
Na tylnej kanapie lezal silnik w pol rozebrany, na wykladzinach i na skorach zapewnne beda slady po tym, byl zasyfiony olejem.
Skad wiem? Znam te auto jak i znam dilera ;) Ta Mazda stala pod chmurka kupe czasu az zielenina zaszla . Skad wiem? Mieszkam w Belgii i tu pracuje a od tego dilera bralem swego czasu dwie Mazdy dla kogos innego ;)

We wnętrzu nie było żadnych śladów wgnieceń od części silnika, ale za to było czuć zapach starego oleju. Okazało się na miejscu że był malowany lewy/prawy błotnik i maska, prawa lampa przednia była wymieniona na nową, sprzedawca mówił że auto jest bezwypadkowe ale na pytanie czy było kolizyjne nie chciał odpowiedzieć, alufelgi były pogniłe, wiatrak od klimy hałasował jakby była w nim urwana jedna łopatka i bicie dawał. Sprzedawca na wstępie zaznaczył że wymieniał olej w silniku i akumulator. Tak wymienił że auto nie odpaliło na swoim akumulatorze, a olej w silniku to chyba 50/50 z wodą był mieszany. Kielichy od amortyzatorów pomalowali czarną farbą aby zakryć rdze z czego się śmiałem i tak samo niektóre śrubki. W każdym razie auto wyglądało jakby było po powodzi, w bagażniku zapomnieli wodę wypompować bo jeszcze stała, a drzwi tylne od strony kierowcy nie były całkiem dokręcone, po zwróceniu na to uwagi gość zaczął się wykręcać że to w Belgii nie dokręcili. Kupiłem tego samego dnia białą mazde 6 2.3 w automacie (jedyna nie bita ze wszystkich które w ten dzień obejrzałem) tak więc dzień był udany.

Wydruk DSR:
JMZGG82L601660437.jpg

JMZGG82L601660437(2).jpg

Pozdrawiam,
Julek

Tags:
opinie Gregor-Cars
opinie Gregor-Cars Kaszów 537
opinie Gregor-Cars otomoto
32-060 Kaszów
606479799
534300002